Sziasztok,

Én egy 36 éves Budapesten élő fiatal ember vagyok. (Sydneyben születtem magyar szülőktől).

Néhány rövid mondatban szeretném megosztani önökkel a saját élet és üzleti tapasztalataimat. Remélem, hogy ezekkel az oldalakkal és az időmmel mindenki számára inspirációt és tudást tudok biztosítani.

Röviden: jelenleg egy 4 db apartman szállodás vállalkozást vezetek,Budapesten amelyet 2006-ban indítottam el. (www.novabudapest.com) Egyetlen apartman (lakás) kiadásával kezdtem az Akácfa utcában, ami egy több mint 100 lakásos vállalkozássá nőtt a 10 év alatt.Sok bölcsességet szereztem, és elvesztettem néhány vállalkozást is (mint a palacsinta-éttermemet, amelyet Oszakában, Japánban nyitottam mielőtt Magyarországra jöttem).

A legtöbb sikeres ember elvesztette az első 1-3 vállalkozását,mielőtt naggyá lett. Szeretném megmutatni másoknak, hogy egy rövid időn belül is lehetséges elindítani egy vállalkozást vagy egy karriert kevés vagy éppen semmi pénzzel (nulla beruházással). (A gazdagok általában a mások pénzét és idejét használják).

Az évek során sokat tanulmányoztam a saját szellemiségemet és sok pszichológushoz és kineziológushoz jártam hogy megtaláljam a belső egyensúlyt. Magam is indítottam egy zenei csatornát a youtube-on közel 10,000 követővel (Peter Music néven).

Szeretném megosztani azt hogy hogyan közelíthetjük meg a belső egyensúly megtalálását ebben az őrült, szupergyorsan változó világban. Hogyan tűzzünk ki célokat és érjünk el sikereket. Ne felejtsük el, hogy a legsikeresebb emberek leegyszerűsítették az üzleti dolgokat. Ha a cél kristálytiszta és nagyon egyszerű még egy 6 évesnek is hogy megértse. Akkor a többi befektető és az univerzum is segít abban, hogy elérje azt.

hotel room

Tanácsadó

Van tapasztalatom a vállalati tanácsadásban, a csapatépítésben, az érzelmi egyensúlyban a munka területén és a magánéletben egyaránt, valamint abban hogyan érjünk el minden ágazatban növekvő bevételeket.

Több

hotel room

Élet-Tanácsadó

A célok elérése, a munkahelyi egyensúly megteremtése, annak megállapítása, hogy milyen személyes értékeket/problémákat hozunk a mindennapi munkába, arra összpontosítva, amit valóban szeretünk.

Több

hotel room

Pénzügyi szemináriumok

Szemináriumunk középpontjában a pénzkezelés, a pénz és a pozitív energia életünkbe való bevonzása áll. Hogyan kezdjünk el egy Airbnb-üzletet szinte pénz nélkül, és hogyan lehet banki hiteleket könnyen beszerezni ingatlanbefektetés céljából.

Több