TANÁCSADÓ

Szakterületem a csapatépítés, mivel 65 alkalmazottal dolgozom a saját szállodáimban, valamint több más szállodában és cégben is segítettem. Együtt dolgoztam Magyarország legnagyobb turisztikai portáljával, és 2018-ban egy nagy szemináriumot szerveztem és vezettem le.

Néhány a tanácsadáson szakosodott dolgok közül:

  1. 1. Hogyan lehet növelni a bevételt több közvetlen értékesítéssel (nem harmadik fél csatornáin keresztül)?
  2. 2. Hogyan lehet javítani az ügyfelek elégedettségét a személyzet képzésével?
  3. 3. Hogyan vezessünk be több közvetlen értékesítést online (Facebook, Instagram, saját honlap)?
  4. 4. Hogyan lehet javítani a munkahelyi egyensúlyt és a világosabb kommunikációt?/li>

Bármilyen cégről ingyenes felmérést készítek, utána pedig óránként 20.000 forintot számolok fel a vállalaton belüli tanácsadásért a helyszínen, vagy szemtől szembe a felelős személlyel konzultálok.

hotel room

Tanácsadó

Van tapasztalatom a vállalati tanácsadásban, a csapatépítésben, az érzelmi egyensúlyban a munka területén és a magánéletben egyaránt, valamint abban hogyan érjünk el minden ágazatban növekvő bevételeket.

Több

hotel room

Élet-Tanácsadó

A célok elérése, a munkahelyi egyensúly megteremtése, annak megállapítása, hogy milyen személyes értékeket/problémákat hozunk a mindennapi munkába, arra összpontosítva, amit valóban szeretünk.

Több

hotel room

Pénzügyi szemináriumok

Szemináriumunk középpontjában a pénzkezelés, a pénz és a pozitív energia életünkbe való bevonzása áll. Hogyan kezdjünk el egy Airbnb-üzletet szinte pénz nélkül, és hogyan lehet banki hiteleket könnyen beszerezni ingatlanbefektetés céljából.

Több