Nyári Tábor-Üzleti önfejlesztési – Mlinarik Márton 2023.07.29-30.

29 000 Ft bruttó

Ár : 29,000 ft / fő

A Szállás és étel és wellness az plusz költség.
Szállás: 4,000 ft per fő (Peter Jones Ház)
Eplény családi panzio : 10,000 ft per fő ( Itt maximum 10 fő )
Utána saját szállás megoldás.
Wellness: 5,000 ft a teljes napra
Étel : Kb 2800 ft per adag.

Elfogyott

Kategória:

Sziasztok!

Szuper Nyári tábort szervezünk- Mlinárik Mártonal és Peter Jones !! A BalatonKenese Marina Port szállodában egy csodás teremben tartunk egy 2 napos önfejlesztési tábort.
Jókedvvel és jó társaság csupa élménnyel, csoportos programokat - játékokat, és önfejlesztési programokat mutatunk be ebben a 2 csodás napon. Hogyan teremtünk a semmiből , célkituzések megerösitése , Tiszta kommunikáció az üzletben és a mindennapokban , Színpadi teremtés , önismereti gyakorlatok - játékok és Mlinárik Márton motivációs előadás. Úszás , SUP, Szauna , Wellness , Közvetlen Balaton part , Szó Ami Szó cukrászda kirándulás ( Magyarország no 1 . )

Program : 1 nap : Július 29, Szombat

10:00 - 17:00 - Célok elérése : Hogyan tudjuk a céljainkat csukott szemmel elérni. ? Hogyan reagálunk ha akadályok vannak előttünk a mindennapokban? Itt praktikus gyakorlatokat fogunk használni hogy könnyen és zökkenő mentesen tudjuk a céljainkat elérni.
A Teremtés titka : Hogyan működik a vonzás tényleges törvénye. Mik azok a hiedelmek amik gátolják a pénz beáramlását . Mit hagytak ki a Titok filmből ami kulcsfontosságú a fejlődésünkhöz. ?
Egész nap Teória és praktikus gyakorlatok- önismereti játékok.
Mlinárik Márton előadás : Hogyan emeld az ingatlanod értékét és hogyan épitett fel egy sikeres vállalkozást.
17:00 - estéig : Szabadidő programok - Networking Mártonal , Péterel meg az egész csapattal. Wellness , Balaton part , SUP , Szauna , jó kaja, 2 km kirándulás a Szó ami Szó cukrászdába ahol szép kilátás van.
Az első 4 személy : Peter Jones házában tudd plusz 5,000 ft ért megszállni, ez 3 km re a helyszíntől. ( Retró szállás sima butorok ) .
Vagy a következő 10 fő , 30 perc autó úttal tudd megszálni Eplényben egy gyöngyörő családi házban, ( ez 10,000 ft per éj per fő ) https://www.booking.com/hotel/hu/bakonyi-apartmanhaz

Program : 2 nap :Vasárnap , Július 30

10:00 - 17:00 - Színpadi teremtés : Amit el tudunk képzelni a teremben azt a külvilágban meg tudjuk teremteni. A csoport segítségével mindenkinek külön külön - segiteni fogunk hogy az adott személy külső rálátással lássa hogy milyen eszközök illetve emberek hiányoznak a céljainak eléréséhez. Ezt fel kell építeni és több alap gyakorlatból fog állni a nap hogy fel tudja mindenki külön külön építeni hogy rálátást kapjon az igazi cél vagy anyagi áramlásnak az eléréshez.
17:00 - estéig : Szabadidő programok - Wellness , Balaton part , SUP , Szauna , jó kaja, 2 km kirándulás a Szó ami Szó cukrászdába ahol szép kilátás van.