ÉLET-TANÁCSADÓ

Már gyerekként elkezdtem önsegítő és önmotiváló szemináriumokra, valamint pszichológusokhoz járni, mikor elvesztettem valakit, aki nagyon közel állt hozzám.

Elvégeztem egy Life Coach kurzust magyarul, amit én is alkalmazok üzleti és személyes életemben egyaránt. Több száz órányi gyakorlatot és a munkakörnyezetben történő segítségnyújtást követően magabiztosan mondhatom, hogy erős vagyok konfliktushelyzetekben, különösen a munkaterületen belül, valamint személyes ügyekben is.

  1. 1. A belső egyensúly megtalálása otthon vagy a munkahelyen.
  2. 2. A célok meghatározása és elérése.
  3. 3. Az akadályok leküzdése és gyermekkori érzelmeink hatása.
  4. 4. Pozitív gondolkodás és a jó energia vonzása.

Az óradíj 7.000 forint, +30 perc ingyenes értékelés és személyes találkozás.

hotel room

Tanácsadó

Van tapasztalatom a vállalati tanácsadásban, a csapatépítésben, az érzelmi egyensúlyban a munka területén és a magánéletben egyaránt, valamint abban hogyan érjünk el minden ágazatban növekvő bevételeket.

Több

hotel room

Élet-Tanácsadó

A célok elérése, a munkahelyi egyensúly megteremtése, annak megállapítása, hogy milyen személyes értékeket/problémákat hozunk a mindennapi munkába, arra összpontosítva, amit valóban szeretünk.

Több

hotel room

Pénzügyi szemináriumok

Szemináriumunk középpontjában a pénzkezelés, a pénz és a pozitív energia életünkbe való bevonzása áll. Hogyan kezdjünk el egy Airbnb-üzletet szinte pénz nélkül, és hogyan lehet banki hiteleket könnyen beszerezni ingatlanbefektetés céljából.

Több