Részvételi díj pénz, ingatlan és motiváció alap online

2 900 Ft

ALAP TANFOLYAM online részvételi lehetőség

2021. január 14. 18:00 – 19:30

Nova City Aparthotel – Budapest, Szövetség u. 27, 1074

 

 

 

Kategória:

Leírás

A 6 pénz típus – Ön melyik kategóriába tartozik?

Tudja meg, hogy a 6 típus közül melyik vagy a szemináriumon. Tegye meg az első lépéseket a gyermekkori gondolkodás újraprogramozásában a pénz felé, hogy bőséges, pénzügyileg szabad életet kezdhessen.

1. Szuper kemény munkások

Azt hiszik, izzadniuk kell, és nagyon keményen kell dolgozniuk, hogy pénzt keressenek. Látták ezt gyerekként otthon vagy a családtól.

2. Képtelen elfogadni

Nem képesek ajándékokat, szeretetet vagy pénzt elfogadni más emberektől. Még ha elfogadják is, megpróbálják átadni másnak.

3. Fél és fél a veszteségtől

Lehet, hogy ezek az emberek milliárdosok vagy nagyon szegények, de mindent megtesznek azért, hogy ne veszítsék el azt, ami van. Nehezen engedik el az anyagi dolgokat.

4. Mr Csere – Bere

Valaki, aki mindig adni akar valamit cserébe azért, amit kapott. Nem képes egyszerűen elfogadni valamit, és nem is adhat anélkül, hogy gondolkodna rajta, hogy cseréljen valamivel.

5. Jolly Joker, kaszinóember

Ezek az emberek szívesen hallanak arról, hogyan lehet gyorsan meggazdagodni. Szerintük a munka könnyű, és néhány hónap alatt meg lehet gazdagodni. Néha minden pénzüket egy vállalkozásba fektetik. Minden pénzüket a vörösre teszik, de néha veszítenek. Néha nyernek is, de aztán újra elveszítik.

6. A varázsló / a mágus

Ezeknek az embereknek kiegyensúlyozott az élete. Bevonzanak más embereket és együtt dolgoznak, hogy mindig a legjobbat hozzák ki. Lehetőségeket teremtenek az elméjükben, és bőséges pénzáramlást hoznak létre az életükben, miközben sok más embernek segítenek. Ez a legmagasabb szint, amelyet el lehet érni.