Tanácsadás – üzleti és life coaching

Life-coaching 

 Sziasztok, Peter Jones vagyok, Vállalkozási és Személyes fejlesztési Coach, kineziológus és üzletember. Magyaroszág második legnagyobb airbnb vállalkozását építettem fel és most is aktívan üzemel a cégem, 30 alkalmazottal és 148 lakással. Sok érzelmi és anyagi nehézségen mentem át az elmúlt 18 évben és az ez idő során szerzett tapasztalattommal tudlak segíteni.

 4 országban voltak már cégeim (Japán, Spanyolország, Dubai, Ausztrália) és jelenleg Magyarországon, ezért kisebb-nagyobb vállalkozásokban tudok hasznos tréninget, illetve egyedi Coachingot tartani. Több ezer embernek tartottam már csoportos illetve egyéni Coachingot, amit nagyon élvezek, mert mindig nagyon jó érzéssel tölt el, amikor látom őket változni vagy fejlődni a magánéletükben, munkahelyükön illetve a vállalkozásaik területén.

 

Ezeken a területeken kerestek meg az utóbbi hat évben:
– Anyagi függetlenség elérése
– Airbnb és szálloda management (itt már több mint 2000 embert Coachingoltam)
– Hogyan tudunk 1 lakásból több lakást szerezni?
– Könyvkiadás és marketing (mivel saját könyvkiadóm van és 12 könyvnek vagyok a szerzője)
– Értékesítés (Hogyan növeljük meg a bevételünket akár 30-100%-al?)
– Önfejlesztés (Milyen belső akadályok lassítják a pénz beáramlását?)
– Út a boldogsághoz – www.delfinszív.com (Hogyan tudunk egy boldog, kiegyensúlyozott életet élni?)
– A belső egyensúly megtalálása otthon vagy a munkahelyen
– A célok meghatározása és elérése
– Az akadályok leküzdése és a gyerekkori érzelmek hatása
– Pozitív gondolkodás és a jó energia bevonzása
– Hogyan tudjuk bevonzani a boldogságot az életünkben?
– Hogyan engedjük meg a pénz beáramlását?

 Nagy örömmel találkozok mindenkivel személyesen Budapesten a belvárosában a szállodámban (www.novacitybudapest.com), vagy online ZOOM-on, igény esetén egyéb helyszínen (természetesen ilyen esetekben felárért cserébe).

Az 1 órás tanácsadás díja 33.000.- forint, a másfél órás 49.500.- forint, 2 órás 66.000.- forint,  ami személyes találkozás vagy online keretek között van.

Tanácsadás Life Coaching

Cégek és magánszemélyek számára 

Sziasztok ,   Nagyon sok cégnek és magán személynek adtam tanácsadást a multban es ez valami amit élvezettel csinálok. Úgy érzem nagyon fontos hogy ha az ember élvezetből próbál segiteni, mivel teljesen más energia minőség.

Amiben úgy érzem hogy sok embernek már változást hoztam az életében az a következő

Néhány példa a tanácsadáson szakosodott dolgok közül:

 • Hogyan lehet 1 lakásból több lakáshoz jutni 3-5 év alatt 
 • Hogyan érjünk el anyagi függetlenséget az életben
 • Milyen személyiségeken lehet változtatni hogy gyorsaban engedjunk be egy anyagi – áramlást az életünkben. 
 • Hogyan lehet javítani a munkahelyi egyensúlyt és a világosabb kommunikációt?
 • Hogyan készítsünk egy profi üzleti tervet. ( Egy profi terv már 40% siker )
 • Egy boldog munkahely : Hogyan lehet másokat és önmagunkat motiválni a cégen belül .  Ha a igazgató nem motivált akkor a személyzet sem lesz .
 • Hogyan tudjuk az érzelmi blokkokat csökkenteni hogy képesek legyünk beengedni egy anyagi áramlást ? 
 • Milyen szempontok fontosak egy ingatlan vásárlás előtt, hogyan találjunk jo vételeket ?
 • Milyen céges vagy magánszemélyi hitelt érdemes felvenni ? Ha friss cégünk van akkor hogyan tudunk más cégnek a kimutatásából hitelt felvenni ? 
 • Mi az a Rent to Buy és hogyan vásároljunk lakást minimális önerővel ?Rent to buy: Magyarországon nem elterjedt “befektetési”, illetve lakáshoz jutási forma. Lényege, hogy a későbbi vevő az ingatlan megvásárlását megelőzően bérlőként használhatja az ingatlant, de a bérleti díj mellett gyakran már a vételárba is törleszt részleteket. Több verziója is létezik, pl. amikor a bérlőnek saját döntése alapján joga van egyoldalúan megvásárolni az ingatlant bizonyos idő elteltével, illetve amikor köteles azt megvásárolni. Vevőnek is és az Eladónak is azért érheti meg, mert fixálhatják a vételárat. Az Eladó magasabb “bérleti díjat” szed, így ha a bérlő nem él a jogával, akkor drágábban tudta bérbe adni arra az időre az ingatlant.
 • Miben kell változtatnunk a személyiségünkben, hogy a vevő hozzánk jöjjön és ne nekünk kelljen menni a vevőhöz?

 

Egy cég általában csak olyan amilyen a főnök. Egy cég pozitív áramlása nagy százalékban a főnöknek a személyiségén múlik. Csak olyan sebességgel tud fejlődni a cég amilyen gyorsan az igazgató tudd delegálni és kristálytiszta célokat kitűzni.  Ha a célok nem érthetőek akár 1 vagy 30 embernél , a hajó sosem fog olyan sebességgel a cél fele menni. 

Magyarország második legnagyobb AIRBNB – lakás kiadási üzletnek vagyok a tulajdonosa ( www.novabudapest.com , Nova Hotel Group ) és ennek a sok tapasztalatnak köszönhetően szeretném átadni a tudásomat. Saját könyvkiadom is van amit már 4 éve vezetek , ( https://www.libri.hu/szerzok/peter_jones.html ) .

 

Bármilyen cégről ingyenes felmérést készítek, utána pedig óránként 33.000,-Ft-ot számolok fel a vállalaton belüli tanácsadásért a helyszínen, vagy szemtől szembe vagy online a felelős személlyel konzultálok.