Tanácsadás – üzleti és life coaching

Cégek és magánszemélyek számára 

Sziasztok ,   Nagyon sok cégnek és magán személynek adtam tanácsadást a multban es ez valami amit élvezettel csinálok. Úgy érzem nagyon fontos hogy ha az ember élvezetből próbál segiteni, mivel teljesen más energia minőség.

Amiben úgy érzem hogy sok embernek már változást hoztam az életében az a következő

Néhány példa a tanácsadáson szakosodott dolgok közül:

 • Hogyan lehet 1 lakásból több lakáshoz jutni 3-5 év alatt 
 • Hogyan érjünk el anyagi függetlenséget az életben
 • Milyen személyiségeken lehet változtatni hogy gyorsaban engedjunk be egy anyagi – áramlást az életünkben. 
 • Hogyan lehet javítani a munkahelyi egyensúlyt és a világosabb kommunikációt?
 • Hogyan készítsünk egy profi üzleti tervet. ( Egy profi terv már 40% siker )
 • Egy boldog munkahely : Hogyan lehet másokat és önmagunkat motiválni a cégen belül .  Ha a igazgató nem motivált akkor a személyzet sem lesz .
 • Hogyan tudjuk az érzelmi blokkokat csökkenteni hogy képesek legyünk beengedni egy anyagi áramlást ? 
 • Milyen szempontok fontosak egy ingatlan vásárlás előtt, hogyan találjunk jo vételeket ?
 • Milyen céges vagy magánszemélyi hitelt érdemes felvenni ? Ha friss cégünk van akkor hogyan tudunk más cégnek a kimutatásából hitelt felvenni ? 
 • Mi az a Rent to Buy és hogyan vásároljunk lakást minimális önerővel ?Rent to buy: Magyarországon nem elterjedt “befektetési”, illetve lakáshoz jutási forma. Lényege, hogy a későbbi vevő az ingatlan megvásárlását megelőzően bérlőként használhatja az ingatlant, de a bérleti díj mellett gyakran már a vételárba is törleszt részleteket. Több verziója is létezik, pl. amikor a bérlőnek saját döntése alapján joga van egyoldalúan megvásárolni az ingatlant bizonyos idő elteltével, illetve amikor köteles azt megvásárolni. Vevőnek is és az Eladónak is azért érheti meg, mert fixálhatják a vételárat. Az Eladó magasabb “bérleti díjat” szed, így ha a bérlő nem él a jogával, akkor drágábban tudta bérbe adni arra az időre az ingatlant.
 • Miben kell változtatnunk a személyiségünkben, hogy a vevő hozzánk jöjjön és ne nekünk kelljen menni a vevőhöz?

 

Egy cég általában csak olyan amilyen a főnök. Egy cég pozitív áramlása nagy százalékban a főnöknek a személyiségén múlik. Csak olyan sebességgel tud fejlődni a cég amilyen gyorsan az igazgató tudd delegálni és kristálytiszta célokat kitűzni.  Ha a célok nem érthetőek akár 1 vagy 30 embernél , a hajó sosem fog olyan sebességgel a cél fele menni. 

Magyarország második legnagyobb AIRBNB – lakás kiadási üzletnek vagyok a tulajdonosa ( www.novabudapest.com , Nova Hotel Group ) és ennek a sok tapasztalatnak köszönhetően szeretném átadni a tudásomat. Saját könyvkiadom is van amit már 4 éve vezetek , ( https://www.libri.hu/szerzok/peter_jones.html ) .

 

Bármilyen cégről ingyenes felmérést készítek, utána pedig óránként 25.000,-Ft-ot számolok fel a vállalaton belüli tanácsadásért a helyszínen, vagy szemtől szembe vagy online a felelős személlyel konzultálok.

Life-coaching 

Már fiatal felnötként elkezdtem önsegítő és önfejlesztő szemináriumokra, valamint pszichológusokhoz járni, mikor elvesztettem valakit, aki nagyon közel állt hozzám.Azt tapasztaltam hogy az anyukám elvesztése miatt volt egyre nagyobb dühkitorés az életemben es elkezdtem mindenkivel kiabálni. Nagyon sokszor voltam mérges a munkahelyemen es a privát életemben – és kezdtem megutálni magamat. Megkérdőjeleztem hogy én miért kiabálok szinte mindenkivel körülöttem .Így kezdtem el tapasztalni nagyon sok módszert amivé kialakult a saját önfejlesztő programom – A Delfin Sziv (www.delfinsziv.com).

https://www.youtube.com/watch?v=IqA6FX031x0&t=37s 

Elvégeztem egy Life Coach kurzust es háromszintű kineziologia kurzust magyarul, amit én is alkalmazok üzleti és személyes életemben egyaránt. Több száz órányi gyakorlatot és a munkakörnyezetben történő segítségnyújtást követően magabiztosan mondhatom, hogy erős vagyok konfliktushelyzetekben, különösen a munkaterületen belül, valamint személyes ügyekben is.

 1. A belső egyensúly megtalálása otthon vagy a munkahelyen.
 2. A célok meghatározása és elérése.
 3. Az akadályok leküzdése és gyermekkori érzelmeink hatása.
 4. Pozitív gondolkodás és a jó energia bevonzása.
 5. Hogyan tudjuk bevonzani a boldogságot az életünkben ? 
 6. Hogyan engedjük meg a pénz áramlását ?

Az óradíj 25.000 forint,  ami személyes találkozás vagy online keretek között van.

Tanácsadás Life Coaching