Pénz, ingatlan, airbnb kurzusok, tanfolyamok és motivációs szemináriumok

AIRBNB ÉS INGATLAN ÉRTÉK NÖVELŐ TANFOLYAM

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Airbnb és Ingatlan érték növelő tanfolyam

Időpont: 2023. Március 25., szombat 14:00-20:30

Helyszín: Ibis Styles Budapest Center, Budapest 1074., Rákóczi út 58.

Videó (kurzustár): 9 db azonnal megtekinthető videó

Időpont: 2023. Március 25., szombat 16:30-20:00

Helyszín: ONLINE

Videó (kurzustár): 9 db azonnal megtekinthető videó

Most Márc 25, 14:00, tartunk az Ibis Styles Hotelban kurzust, illetve 1 napos tanfolyamot, az airbnbről és ingatlan értéknövekedésről. A kurzusnak lesz egy rövidített Online verziója is. Mindent, amit tudni kell, a rövid távú lakáskiadásról, Budapesten és Magyarországon. Hogyan is működik egy automatizált airbnb rendszer , hogyan lehet jó management cégeket találni a lakás kezelésre és mire érdemes figyelni akár 1 vagy 10 lakásnál is. Hogyan lehet 30 – 60 % al több hasznod egy rövid távú lakásnál mint hosszú távú kiadásnál ?

 

1. Hogyan lehet havi 400,000 ft – tiszta hasznot keresni egy airbnb lakáson ? Bérlésből kiadásig. (Nem kell tulajdonosnak lenni)
2. Hova kell menni regisztrálni és engedélyt kérni, az egyéb szállás kiadáshoz?
3. Melyik kerületekben könnyebb, illetve szigorúbb, az engedély kiváltás?
4. Hogyan működik egy Automatizált, Key Box rendszer?
5. Mlinarik Márton : Hogyan növeljem meg a lakás vagy házam értéket 5- 25% al. ? Milyen piac trendekre érdemes figyelni most 2023-ban.
Hol érdemes most magyarországon befektetni vagy eladni ?
6. Hogyan lehet havi 400,000 ft – tiszta hasznot keresni egy airbnb lakáson ? Bérlésből kiadásig. (Nem kell tulajdonosnak lenni)
7. Hogy lehet bérlésből tovább kiadni és profitot teremteni?
8. Érdemes-e külső mosoda céggel, Home staging, vagy külsős takarító céggel dolgozni?
9. Mennyire fontos, hogy a booking.com, airbnb, tripadvisor, szallas.hu fent legyek illetve, hogyan tudok még jobban teljesíteni, ezeken a portálokon?
10. Hogyan oldjam meg a számlázást és érdemes-e Channel Manager naptár rendszer softwaret használnom?
11. Hogy működik az adózás, magánszemélyként illetve cégként?
12. Értékesítés ( Revenue management ). Hogyan növeljem meg az árbevételemet . Kezdőtől haladóig.

PÉNZÜGYI CSALÁDÁLLÍTÁS

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Pénzügyi családállítás
Pénzügyi Családállítás

Időpont: 2023. Február 19. 11:00-18:30 (Megtelt)

Időpont: 2023. Március 12. 11:00-18:30

Helyszín: Happy Kids, 1024. Budapest, Fodor utca 36.

Kinek ajánljuk a pénzügyi családállítást?

 

Nem baj, ha már kipróbáltad a Hellinger családállítást korábban és van tapasztalatod a módszertannal kapcsolatban, hogy ne kelljen Téged győzködni arról, hogy a módszer mennyire hiteles.  Inkább lépjünk egyből a tapasztalások mezejére!

Azok számára ideális a módszer, akiknél a pénz áramlásában valahol van megakadás és nem tudnak áttörni egy bizonyos plafont az anyagi stabilitás és bőség teremtésében.

Akkor ideális neked ez a módszer, ha hiszel az energiákban, az alternatív megközelítésekben és nem elég neked az, ha olvasol valamilyen könyvet a gazdagságról, bőségről, vagy hallgatsz előadást másoktól, mert nem tudod megvalósítani mindazt.

Akkor ideális neked ez a workshop, ha szereted a gyakorlatias dolgokat és saját bőrödön, érzékeléseden keresztül megtapasztalni az energiákat és a változást, amit hoznak.

 

Mi is a családállítás?

A családállítás egy olyan úttörő módszertan, amely segít felismerni visszatérő olyan viselkedési, érzelmi mintákat melyek hátráltatják az embert az előrehaladásban, amelyet tudat alatt hoztál a családodból.

 

Mi is akkor a pénzügyi családállítás?

A családállítás egy olyan változata, amely csak a családban levő pénz energia áramlását veszi elő és azzal dolgozik.  Segít felismerni visszatérő olyan viselkedési, érzelmi mintákat a pénzzel, gazdagsággal, a félelmekkel kapcsolatban melyek a családból származnak és eddig hátráltattak  abban, hogy anyagilag nagyobb bőségben élhess.

 

Mit lehet várni egy ilyen állítástól?

Saját bőrödön tapasztalod meg és saját szemeddel figyelheted meg a körülötted lévő emberek által képviselt dinamikát, amely segít neked megérteni és kívülről látni a rád ható energetikai erőket.

Miután megtörtént az állítás és a felismerések, ott helyben lehetséges a blokkok kioldódása, miután a tudat alattiból felszínre kerültek a dolgok.

CASHFLOW TÁRSASJÁTÉK

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Cashflow Társasjáték

Időpont: 2023. Március 23. 17:30-21:00

Helyszín: Önfejlesztők háza, 1066. Budapest, Zichy Jenő u. 32.

Sziasztok –  6 – 8 hetente tartunk Cashflow társasjáték programokat az önfejlesztők házában.
18 éve vagyok vállalkozó és egy kicsi szobából építettem fel Budapest második legnagyobb Airbnb vállalkozását, tulajdonosként. Azért szeretem a Cashflow társasjátékot mert rálátást ad az ingatlan, tőzsde, és a pénzügyi tudatosság világába. Az átlagember sosem látott pénzügyi kimutatást és úgy érzem ez egy nagyon fontos része az életünknek. Ezt a pénzügyi tudást tanítjuk ebben a 4 órás programban egy társasjáték és előadás keretében.
  • Hogyan is szerezhetünk eszközöket amikor minimális bevételünk van?
  • Mibe fektessem bele a pénzem?
  • Hogyan tudok elérni egy Passzív jövedelmet, hogy egy szabad életet éljek?
  • Milyen dolgokra kell figyelni a mostani nagyon gyorsan változó világban?
Cashflow interaktiv játék: Peter Jones és Czidor Mária ( ThetaHealing®konzulens ) moderátori oktató. Peter Jones : kineziológus- Magyarország 2. legnagyobb airbnb tulajdonosa.
www.novabudapest.com ).
Keresztyen Zsolt: Ingatlan befektető és moderátor
A cashflow játék: a Gazdag Papa – Szegény Papa bestseller című könyv alapján jött létre . Robert Kiyosaki akarta az ingatlan és pénzügyi tudását egy játékba tenni ami könnyen és rövid időn belül megmutatja hogyan tudunk pénzügyi rálátást kapni a Kiadások, bevételek, Passzív jövedelem és hitelek világában.
Gyakori befektetői hiba, hogy másokra bízzuk a pénzünket, ahelyett, hogy tanulnánk róla. Az is sokakkal előfordul, hogy maguk intézik a pénzügyeket tanulás nélkül, így pedig hatalmas veszteségeik lesznek. Könnyebb, hogy megspóroljuk a tanulást, és rögtön a felelősséget sem kell vállalnunk. Azonban nem ez a jó megoldás, mert a szakértőnek, akire a pénzedet bíztad, alighanem más lesz az érdeke, mint neked. És ki tudja, lehet nem is szakértő?
A te pénzedért egyedül te vagy a felelős! A te felelősséged, hogy azt a pénzt ne veszítsd el, hogy kamatoztasd, hogy a legalacsonyabb költségek mellett fektesd be! Ehhez pedig az kell, hogy értsd, pontosan, miről is szól az adott lehetőség. Ezt is megtanuljuk a játék során.
6 db pénz típusú ember létezik és ezeket is megosztjuk veled. Milyen programokat látunk a szüleinktől amikor kicsik voltunk es ezek hogyan befolyásoltak minket? Folyton azt halljuk hogy csak nagyon nagyon kemény munkával lehet sikereket elérni? És ha nem dolgozunk vagy tanulunk keményen akkor nem érdemeljük ezeket meg?

A 6 pénz típus – Ön melyik kategóriába tartozik?

Tudja meg, hogy a 6 típus közül melyik vagy a szemináriumon. Tegye meg az első lépéseket a gyermekkori gondolkodás újraprogramozásában a pénz felé, hogy bőséges, pénzügyileg szabad életet kezdhessen.

1. Szuper kemény munkások 

Azt hiszik, izzadniuk kell, és nagyon keményen kell dolgozniuk, hogy pénzt keressenek. Látták ezt gyerekként otthon vagy a családtól.

2. Képtelen elfogadni

Nem képesek ajándékokat, szeretetet vagy pénzt elfogadni más emberektől. Még ha elfogadják is, megpróbálják átadni másnak.

3. Fél és fél a veszteségtől

Lehet, hogy ezek az emberek milliárdosok vagy nagyon szegények, de mindent megtesznek azért, hogy ne veszítsék el azt, ami van. Nehezen engedik el az anyagi dolgokat.

4. Mr Csere – Bere

Valaki, aki mindig adni akar valamit cserébe azért, amit kapott. Nem képes egyszerűen elfogadni valamit, és nem is adhat anélkül, hogy gondolkodna rajta, hogy cseréljen valamivel.

5. Jolly Joker, kaszinóember

Ezek az emberek szívesen hallanak arról, hogyan lehet gyorsan meggazdagodni. Szerintük a munka könnyű, és néhány hónap alatt meg lehet gazdagodni. Néha minden pénzüket egy vállalkozásba fektetik. Minden pénzüket a vörösre teszik, de néha veszítenek. Néha nyernek is, de aztán újra elveszítik.

6. A varázsló / a mágus

Ezeknek az embereknek kiegyensúlyozott az élete. Bevonzanak más embereket és együtt dolgoznak, hogy mindig a legjobbat hozzák ki. Lehetőségeket teremtenek az elméjükben, és bőséges pénzáramlást hoznak létre az életükben, miközben sok más embernek segítenek. Ez a legmagasabb szint, amelyet el lehet érni.

AIRBNB OKTATÁS, INGATLAN ÉS HITEL OKTATÁS, MINDEN AMI A RÖVIDTÁVÚ KIADÁSHOZ KELL

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Időpont: 2023. Január 29. 14:00-20:00

Helyszín: Nova City Apartmanhotel, Budapest 1072., Szövetség utca 27.

3 havonta tartok, a saját épületemben kurzust, illetve 1 napos tanfolyamot, az airbnbről. Mindent, amit tudni kell, a rövid távú lakáskiadásról, Budapesten és Magyarországon.

 

1.  Hogy működik az adózás, magánszemélyként illetve cégként?
2.  Hova kell menni regisztrálni és engedélyt kérni, az egyéb szállás kiadáshoz?
3.  Melyik kerületekben könnyebb, illetve szigorúbb, az engedély kiváltás?
4.  Hogyan működik egy Automatizált, Key Box rendszer?
5.  Mivel jár ez az egész?
6. Hogyan lehet 600.000 ft-ból elkezdeni egy airbnb magán vállalkozást?
7. Hogy lehet bérlésből tovább kiadni és profitot teremteni?
8. Érdemes-e külső mosoda céggel, Home staging, vagy külsős takarító céggel dolgozni?
9. Mennyire fontos, hogy a booking.com, airbnb, tripadvisor, szallas.hu fent legyek illetve, hogyan tudok még jobban teljesiteni, ezeken a portálokon?
10. Hogyan oldjam meg a számlázást és érdemes-e Channel Manager naptár rendszer softwaret használnom?

SIKERES KURZUSOK