Pénz, ingatlan, airbnb kurzusok, tanfolyamok és motivációs szemináriumok

AIRBNB OKTATÁS ÉS INGATLAN ÉRTÉK NÖVELŐ ONLINE KURZUS

Airbnb és Ingatlan érték növelő online kurzus

Helyszín: ONLINE

Videó: 9 db azonnal megtekinthető videó

 Mindent, amit tudni kell, a rövid távú lakáskiadásról, Budapesten és Magyarországon. Hogyan is működik egy automatizált airbnb rendszer, hogyan lehet jó management cégeket találni a lakás kezelésre és mire érdemes figyelni akár 1 vagy 10 lakásnál is. Hogyan lehet 30 – 60 % al több hasznod egy rövid távú lakásnál mint hosszú távú kiadásnál?

 

1. Hogyan lehet havi 400,000 ft – tiszta hasznot keresni egy airbnb lakáson ? Bérlésből kiadásig. (Nem kell tulajdonosnak lenni)
2. Hova kell menni regisztrálni és engedélyt kérni, az egyéb szállás kiadáshoz?
3. Melyik kerületekben könnyebb, illetve szigorúbb, az engedély kiváltás?
4. Hogyan működik egy Automatizált, Key Box rendszer?
5. Hogyan növeljem meg a lakás vagy házam értéket 5- 25% al. ? Milyen piac trendekre érdemes figyelni most 2023-ban.
Hol érdemes most magyarországon befektetni vagy eladni ?
6. Hogyan lehet havi 400,000 ft – tiszta hasznot keresni egy airbnb lakáson ? Bérlésből kiadásig. (Nem kell tulajdonosnak lenni)
7. Hogy lehet bérlésből tovább kiadni és profitot teremteni?
8. Érdemes-e külső mosoda céggel, Home staging, vagy külsős takarító céggel dolgozni?
9. Mennyire fontos, hogy a booking.com, airbnb, tripadvisor, szallas.hu fent legyek illetve, hogyan tudok még jobban teljesíteni, ezeken a portálokon?
10. Hogyan oldjam meg a számlázást és érdemes-e Channel Manager naptár rendszer softwaret használnom?
11. Hogy működik az adózás, magánszemélyként illetve cégként?
12. Értékesítés ( Revenue management ). Hogyan növeljem meg az árbevételemet . Kezdőtől haladóig.

CASHFLOW TÁRSASJÁTÉK

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Cashflow társasjáték - A Pénzügyi tudatosági játék

Időpont: 2023. Június 15. Csütörtök, 17:30-21:00

Helyszín: Önfejlesztők háza, 1066. Budapest, Zichy Jenő u. 32.

Sziasztok – 18 éve vagyok vállalkozó és egy kicsi szobából építettem fel Budapest második legnagyobb Airbnb vállalkozását, tulajdonosként. Azért szeretem a Cashflow társasjátékot mert rálátást ad az ingatlan, tőzsde, és a pénzügyi tudatosság világába. Az átlagember sosem látott pénzügyi kimutatást és úgy érzem ez egy nagyon fontos része az életünknek. Ezt a pénzügyi tudást tanítjuk ebben a 4 órás programban egy társasjáték és előadás keretében.
Hogyan is szerezhetünk eszközöket amikor minimális bevételünk van?
Mibe fektessem bele a pénzem?
Hogyan tudok elérni egy Passzív jövedelmet, hogy egy szabad életet éljek?
Milyen dolgokra kell figyelni a mostani nagyon gyorsan változó világban?
Cashflow interaktiv játék: Peter Jones és Czidor Mária ( ThetaHealing®konzulens ) moderátori oktató.
Peter Jones : kineziológus- Magyarország 2. legnagyobb airbnb tulajdonosa.
( www.novabudapest.com ).
Keresztyen Zsolt: Ingatlan befektető és moderátor
A cashflow játék: a Gazdag Papa – Szegény Papa bestseller című könyv alapján jött létre . Robert Kiyosaki akarta az ingatlan és pénzügyi tudását egy játékba tenni ami könnyen és rövid időn belül megmutatja hogyan tudunk pénzügyi rálátást kapni a Kiadások, bevételek, Passzív jövedelem és hitelek világában.
Gyakori befektetői hiba, hogy másokra bízzuk a pénzünket, ahelyett, hogy tanulnánk róla. Az is sokakkal előfordul, hogy maguk intézik a pénzügyeket tanulás nélkül, így pedig hatalmas veszteségeik lesznek. Könnyebb, hogy megspóroljuk a tanulást, és rögtön a felelősséget sem kell vállalnunk. Azonban nem ez a jó megoldás, mert a szakértőnek, akire a pénzedet bíztad, alighanem más lesz az érdeke, mint neked. És ki tudja, lehet nem is szakértő?
A te pénzedért egyedül te vagy a felelős! A te felelősséged, hogy azt a pénzt ne veszítsd el, hogy kamatoztasd, hogy a legalacsonyabb költségek mellett fektesd be! Ehhez pedig az kell, hogy értsd, pontosan, miről is szól az adott lehetőség. Ezt is megtanuljuk a játék során.
6 db pénz típusú ember létezik és ezeket is megosztjuk veled. Milyen programokat látunk a szüleinktől amikor kicsik voltunk es ezek hogyan befolyásoltak minket? Folyton azt halljuk hogy csak nagyon nagyon kemény munkával lehet sikereket elérni? És ha nem dolgozunk vagy tanulunk keményen akkor nem érdemeljük ezeket meg?

Delfin Szív- Nyári Tábor- Belső – Külső gazdagság

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Delfin Szív- Nyári Tábor- Belső - Külső gazdagság

Ár: 19,000 ft összesen a 2 nap.

Plusz a szállás egy Luxus Házban ( Amennyiben az első 6 fő foglal akkor 11,000 ft / fő ) a szombati éjsazaka szállása.

Luxus Ház : Nora Apartment

Ez szuper lesz ez a 2 nap. Az árban nincs benne az étel. A terem mellett van jó minőségű étterem vagy saját kaját lehet hozni.

Belső Gazdagság – Külső Gazdagság. Delfin Nyári Tábor.

Hogyan találjuk meg a belső értékeket , azt a belső áramlást. Hogyan tudjuk megerősíteni az áramlást – azt a belső szeretet és pénz áramlását az életünkben.
1 nap : 10:00 – 17:00 Peter Jones előadás , csoportos gyakorlatok , Teória .Pénz hiedelmek változása , célok elérése erőfeszítés nélkül.
Utána: 17:00- 20:00 Szabad program és vacsora és élmény:
Rövid kalandtúra : Szó ami Szó cukrászda ( Az ország legjobb cukrászdája). Ez egy gyönyörű séta a balaton mentén. Vagy pluszban Balatonkenese Hotel Marina Wellness és Szauna lehetőség. ( Ez plusz 4,500 ft / fő ) https://hotelmarinaport.hu/
2 nap: 10:00 – 17:00

Pénzáramlás Színpadi teremtés :

Itt megtapasztalhatjuk hogy külső rálátással hogyan aktiváljuk azokat az elemeket illetve eszközöket amik mindennapi életünkben változást hozhatnak. Ezek a mindennapi alkalmas életvezetési gyakorlatok amit saját magunk tudunk megtapasztalni illetve külsős képviselőt aki ezt megmutatja.
Páros gyakorlatok – Delfin Tánc pénz állítási gyakorlatok.
17:00 – 20:00 Szabadidő : Wellness , Szauna vagy társasjátékok, vacsora. FUN FUN.

PÉNZÜGYI CSALÁDÁLLÍTÁS

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Időpontok:

2023. június 18. 11:00-18:30 (Hotel Marina-Port)

2023. július 2. 11:00-18:30 (Happy Kids)

Helyszínek:

Happy Kids Iskola, 1224. Budapest, Fodor utca 36.

Hotel Marina-Port, 8174. Balatonkenese, Kikötő u. 2-4.

Kinek ajánljuk a pénzügyi családállítást?

 

Nem baj, ha már kipróbáltad a Hellinger családállítást korábban és van tapasztalatod a módszertannal kapcsolatban, hogy ne kelljen Téged győzködni arról, hogy a módszer mennyire hiteles.  Inkább lépjünk egyből a tapasztalások mezejére!

Azok számára ideális a módszer, akiknél a pénz áramlásában valahol van megakadás és nem tudnak áttörni egy bizonyos plafont az anyagi stabilitás és bőség teremtésében.

Akkor ideális neked ez a módszer, ha hiszel az energiákban, az alternatív megközelítésekben és nem elég neked az, ha olvasol valamilyen könyvet a gazdagságról, bőségről, vagy hallgatsz előadást másoktól, mert nem tudod megvalósítani mindazt.

Akkor ideális neked ez a workshop, ha szereted a gyakorlatias dolgokat és saját bőrödön, érzékeléseden keresztül megtapasztalni az energiákat és a változást, amit hoznak.

 

Mi is a családállítás?

A családállítás egy olyan úttörő módszertan, amely segít felismerni visszatérő olyan viselkedési, érzelmi mintákat melyek hátráltatják az embert az előrehaladásban, amelyet tudat alatt hoztál a családodból.

 

Mi is akkor a pénzügyi családállítás?

A családállítás egy olyan változata, amely csak a családban levő pénz energia áramlását veszi elő és azzal dolgozik.  Segít felismerni visszatérő olyan viselkedési, érzelmi mintákat a pénzzel, gazdagsággal, a félelmekkel kapcsolatban melyek a családból származnak és eddig hátráltattak  abban, hogy anyagilag nagyobb bőségben élhess.

 

Mit lehet várni egy ilyen állítástól?

Saját bőrödön tapasztalod meg és saját szemeddel figyelheted meg a körülötted lévő emberek által képviselt dinamikát, amely segít neked megérteni és kívülről látni a rád ható energetikai erőket.

Miután megtörtént az állítás és a felismerések, ott helyben lehetséges a blokkok kioldódása, miután a tudat alattiból felszínre kerültek a dolgok.

Nyári Tábor-Üzleti önfejlesztési – Mlinarik Márton

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Nyári Tábor-Üzleti önfejlesztési - Mlinarik Márton

Early Bird ár : 24,990 ft / fő az első 15 ember.

A Szállás és étel és wellness az plusz költség.
Szállás: 4,000 ft per fő (Peter Jones Ház)
Eplény családi panzio : 10,000 ft per fő ( Itt maximum 10 fő )
Utána saját szállás megoldás.
Wellness: 5,000 ft a teljes napra
Étel : Kb 2800 ft per adag.

Early bird után az ár: 29,000 ft / fő a 2 napos tábor.

És a többi költség .
Szuper Nyári tábort szervezünk- Mlinárik Mártonal és Peter Jones !! A BalatonKenese Marina Port szállodában egy csodás teremben tartunk egy 2 napos önfejlesztési tábort.
Jókedvvel és jó társaság csupa élménnyel, csoportos programokat – játékokat, és önfejlesztési programokat mutatunk be ebben a 2 csodás napon. Hogyan teremtünk a semmiből , célkituzések megerösitése , Tiszta kommunikáció az üzletben és a mindennapokban , Színpadi teremtés , önismereti gyakorlatok – játékok és Mlinárik Márton motivációs előadás. Úszás , SUP, Szauna , Wellness , Közvetlen Balaton part , Szó Ami Szó cukrászda kirándulás ( Magyarország no 1 . )

Program : 1 nap : Július 29, Szombat

10:00 – 17:00 – Célok elérése : Hogyan tudjuk a céljainkat csukott szemmel elérni. ? Hogyan reagálunk ha akadályok vannak előttünk a mindennapokban? Itt praktikus gyakorlatokat fogunk használni hogy könnyen és zökkenő mentesen tudjuk a céljainkat elérni.
A Teremtés titka : Hogyan működik a vonzás tényleges törvénye. Mik azok a hiedelmek amik gátolják a pénz beáramlását . Mit hagytak ki a Titok filmből ami kulcsfontosságú a fejlődésünkhöz. ?
Egész nap Teória és praktikus gyakorlatok- önismereti játékok.
Mlinárik Márton előadás : Hogyan emeld az ingatlanod értékét és hogyan épitett fel egy sikeres vállalkozást.
17:00 – estéig : Szabadidő programok – Networking Mártonal , Péterel meg az egész csapattal. Wellness , Balaton part , SUP , Szauna , jó kaja, 2 km kirándulás a Szó ami Szó cukrászdába ahol szép kilátás van.
Az első 4 személy : Peter Jones házában tudd plusz 5,000 ft ért megszállni, ez 3 km re a helyszíntől. ( Retró szállás sima butorok ) .
Vagy a következő 10 fő , 30 perc autó úttal tudd megszálni Eplényben egy gyöngyörő családi házban, ( ez 10,000 ft per éj per fő ) https://www.booking.com/hotel/hu/bakonyi-apartmanhaz

Program : 2 nap :Vasárnap , Július 30

10:00 – 17:00 – Színpadi teremtés : Amit el tudunk képzelni a teremben azt a külvilágban meg tudjuk teremteni. A csoport segítségével mindenkinek külön külön – segiteni fogunk hogy az adott személy külső rálátással lássa hogy milyen eszközök illetve emberek hiányoznak a céljainak eléréséhez. Ezt fel kell építeni és több alap gyakorlatból fog állni a nap hogy fel tudja mindenki külön külön építeni hogy rálátást kapjon az igazi cél vagy anyagi áramlásnak az eléréshez.
17:00 – estéig : Szabadidő programok – Wellness , Balaton part , SUP , Szauna , jó kaja, 2 km kirándulás a Szó ami Szó cukrászdába ahol szép kilátás van.

SIKERES KURZUSOK