Kurzusok, tanfolyamok, tréningek

Program

9:30 : Nova City Apartment Panzió bemutatása, hogyan működik egy Airbnb vállalkozás teljesen automatikus check- in rendszer. Hogyan építettem fel 1 szobából 180 lakást 9 év alatt.

13:00 : Patvaros István – Gazdag Papa Szegény Papa alapján működő társasjáték, Cashflow Mágnes. 30 perces beszélgetés a magyarországi alapítóval és utána 2 órás csoportos játék.

16:00 : Mlinarik Márton: befektető, közgazdász, Magyarország legnagyobb online youtube ingatlan csatorna tulajdonosa.

Ingatlanárak – 2022 mi fog történi ?

Hogyan hatnak az emelkedő kamatok az ingatlanárakra?

A pénznyomtatás és az ingatlanárak kapcsolata!!!

A jelenlegi árszinteken érdemes még ingatlanbefektetésben gondolkodni?

 

16:30 – 19:30 Peter Jones tart beszédet az alábbi hasznos tárgyakról (ingatlan, hitel, pozitív gondolkodás, ingatlanvásárlás 10% önerőből), és hasznos pénzügyi csoportos játékokat mutat be. Hogyan tudjuk a gondolkodás módokat átírni  , hogy ne mi dolgozzunk a pénzért hanem a pénz dolgozzon nekünk. 

 

Pénz és motiváció szeminárium

 HALADÓ TANFOLYAM egész napos

 Nova City Aparthotel

 Budapest, Szövetség u. 27, 1074

A tréning fő üzenete: Hogyan teremts anyagi bőséget ingatlanból, és hogyan lehet pozitív pénzszemléletünk, ami bőséges és korlátlan.

 

1. Hogyan vásároljunk ingatlanokat és szerezzünk bérleményeket szinte semmi önerő nélkül? Ingatlanvásárlás 10% önerőből.

 

2. Hogyan kell alkudozni, amikor egy lakást bérelni vagy vásárolni szeretnénk? Hogyan lehet 10-20%-ot lefaragni lakásvásárláskor és milyen extra költségeket lehet megspórolni?

 

3. Anyagi függetlenség!!!! Hogyan lehet 5 év alatt 2-5 lakáshoz jutni?

 

4. Hogyan növelhetjük bevételünket hosszú vagy rövid távú lakáskiadás esetén? Hogyan találhatunk jó fizető céges ügyfeleket akik 20-50% többet fizetnek ? Flipkey, Booking.com, Expedia, Facebook marketplace, sublet.com, tower property. Hol érdemes regisztrálni és mik az előnyök egy Channel Manager Software-nél?

 

5. Hogyan növelheted meg hitelképességedet, hogy minél jobb feltételekkel tudj alacsony kamatú hitelt kapni?

 

6. Cashflow Társasjáték (Gazdag papa, Szegény papa könyv alapján). Monopoly jellegű, pénz oktatási csoportos játék.

 

7. A tőzsde piac alapjai. A legtöbb ember: A. Fél, hogy elveszíti azt amije van. B. Túl kapzsi. C. Nem cselekszik.

 

8. Hogyan kezeld a pénzt (A pénz olyan mint az energia, ott van körülöttünk és bőséges)? Csoportos pénzügyi játék, ami fejleszti a pénzügyi intelligenciát.

 

9. Hogyan töröljük ki a negatív programozásainkat a pénzzel kapcsolatban? Milyen konkrét stratégiai lépésekből tudjuk elengedni a negatív hiedelmünket, és pozitív pénzáramlást, bőséget bevonzani?

 

10. A gazdagság és sikeresség titkai és példái: Bill Gates, Jeff Bezos Amazon, Zappos.com, Airbnb, Brian Chesky, Ray Croc stb.

 

Pénz és Motiváció Szeminárium Alap Online 2022. január 30. 9.30

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Pénz és motiváció szeminárium

 

ALAP ONLINE TANFOLYAM 

 

Nova City Aparthotel – Budapest, Szövetség u. 27, 1074

Online részvétel 2900,-Ft/fő

A 6 pénz típus – Ön melyik kategóriába tartozik?

Tudja meg, hogy a 6 típus közül melyik vagy a szemináriumon. Tegye meg az első lépéseket a gyermekkori gondolkodás újraprogramozásában a pénz felé, hogy bőséges, pénzügyileg szabad életet kezdhessen.

 

1. Szuper kemény munkások  

Azt hiszik, izzadniuk kell, és nagyon keményen kell dolgozniuk, hogy pénzt keressenek. Látták ezt gyerekként otthon vagy a családtól.

 2. Képtelen elfogadni 

Nem képesek ajándékokat, szeretetet vagy pénzt elfogadni más emberektől. Még ha elfogadják is, megpróbálják átadni másnak.

 3. Fél és fél a veszteségtől  

Lehet, hogy ezek az emberek milliárdosok vagy nagyon szegények, de mindent megtesznek azért, hogy ne veszítsék el azt, ami van. Nehezen engedik el az anyagi dolgokat.

 4. Mr Csere – Bere

Valaki, aki mindig adni akar valamit cserébe azért, amit kapott. Nem képes egyszerűen elfogadni valamit, és nem is adhat anélkül, hogy gondolkodna rajta, hogy cseréljen valamivel.

 5. Jolly Joker, kaszinóember 

Ezek az emberek szívesen hallanak arról, hogyan lehet gyorsan meggazdagodni. Szerintük a munka könnyű, és néhány hónap alatt meg lehet gazdagodni. Néha minden pénzüket egy vállalkozásba fektetik. Minden pénzüket a vörösre teszik, de néha veszítenek. Néha nyernek is, de aztán újra elveszítik.

 6. A varázsló / a mágus

Ezeknek az embereknek kiegyensúlyozott az élete. Bevonzanak más embereket és együtt dolgoznak, hogy mindig a legjobbat hozzák ki. Lehetőségeket teremtenek az elméjükben, és bőséges pénzáramlást hoznak létre az életükben, miközben sok más embernek segítenek. Ez a legmagasabb szint, amelyet el lehet érni.

 

Sikeres kurzusok

Kapcsolat

5 + 3 =