Pénz, ingatlan, airbnb kurzusok, tanfolyamok és motivációs szemináriumok

Delfinszív Önfejlesztő Tréning Program

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Delfin Szív Önfejlesztő Tréning Program

Időpontok:

2024. Június 11. 18:00-21:00

Helyszín:

Önfejlesztők háza, 1066. Budapest, Zichy Jenő u. 32.

A Delfinszív egy önfejlesztő tréning program, amely segíti a vezetési önismeretet, pénzáramlást, és a belső intuíció összehangolását mindezekkel az életünkben.

Ahogy változik a belső világunk, úgy a külső világunk eredményei is változnak.

Azt tapasztaltam az évek során, amikor saját magam jártam önfejlesztési programokra, hogy azok, akik szintén rendszeresen résztvettek ezeken, azoknak gyorsabban és könnyebben jöttek a lehetőségek az életükbe. A párkapcsolatukban, illetve az anyagi világban valamilyen furcsa módon kevesebb akadály és több pozitív áramlás érkezett az életükbe, valamint a kapcsolataik minősége is megváltozott.
Én az anyagiakkal kapcsolatban nem akartam változást, mert azt már megteremtettem és sikeresnek tartom magam azon a téren, ami megváltozott, vagyis a családon belüli kapcsolataim, és a külvilággal való kapcsolódásom.Annyira jó volt látni ezt a pozitiv változást, hogy elhatároztam, én is ezt a tudást és életmódot fogom átadni másoknak. Így született a Delfinszív önfejlesztő program.
Ha érdekel titeket, gyertek és próbáljátok ki!
Ezek laza csoportos gyakorlatok, amit élvezettel tudunk csinálni, és közben egy külső szemmel való rálátást ad a világunkra (pénz, külső segítség, párkapcsolat, és önmagunkkal való kapcsolódás). 

Hogyan teremtsünk a semmiből – Nyári tábor: üzleti önfejlesztés (Balatonkenese, Marina Port), Peter Jonessal és Mlinarik Mártonnal

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Üzleti önfejlesztés, Peter Jonessal és Mlinarik Mártonnal (Balatonkenese, Marina Port)

Ár : 48.000.- ft / fő early bird Május 20-ig (utána 55.000.- ft)

Az ár tartalmazza a vacsorát Péterrel péntek este és a 2 napos Workshopot Márton és Péterrel.

A Szállás és étel és wellness az plusz költség.
Szállás: Balatonkenesétől 25 percre autóval (Tengődön) , Péter vendégháza ami 20 férőhelyes,  napi 6.000.- ft / fő .
Illetve saját szálláshely megoldása.
Wellness: 6,000 ft a teljes napra
Étel : Kb 4000 ft per adag. ( nem kötelező ) 
Szuper Nyári tábort szervezünk- Mlinárik Mártonal és Peter Jones !! A BalatonKenese Marina Port szállodában egy csodás teremben tartunk egy 2 napos önfejlesztési tábort. Jókedvvel és jó társaság csupa élménnyel, networking, csoportos programokat – játékokat, és önfejlesztési programokat mutatunk be ebben a 2 csodás napon. Hogyan teremtünk a semmiből , Art of negotiation , célkituzések megerősítése , Tiszta kommunikáció az üzletben és a mindennapokban , Színpadi teremtés , önismereti gyakorlatok – játékok és Mlinárik Márton motivációs előadás. Úszás , SUP, Szauna , Wellness , Közvetlen Balaton part , Szó Ami Szó cukrászda kirándulás ( Magyarország no 1 . )

Program : 0 nap

Június 14 – 18:00 , Péntek : ( opcionális : Aki csak szombat meg vasárnapra jön az kérem 1 éjszakára foglaljon be szállást. Aki péntek vacsorára és jön az 2 éjszakára foglaljon.) 

Közös vacsora Peter Jones Házában ahol Peter főz – Téma : A pénzáramlás működése és egy csoportos beszélgetés : Hogyan tudunk tisztában áramoltatni pénzt az életünkben !!! Egy finom vacsora amit Peter Jones személyesen elkészit Balaton Akaratján. 3 km, A Marina Port, Kenese szállodától.

Program : 1 nap : Június 15, Szombat

10:00 – 17:00 – Célok elérése : Hogyan tudjuk a céljainkat csukott szemmel elérni. ? Hogyan reagálunk ha akadályok vannak előttünk a mindennapokban? Itt praktikus gyakorlatokat fogunk használni hogy könnyen és zökkenő mentesen tudjuk a céljainkat elérni.
A Teremtés titka : Hogyan működik a vonzás tényleges törvénye. Mik azok a hiedelmek amik gátolják a pénz beáramlását . Mit hagytak ki a Titok filmből ami kulcsfontosságú a fejlődésünkhöz ?
Egész nap Teória és praktikus gyakorlatok- önismereti játékok. Mlinárik Márton előadás : Hogyan emeld az ingatlanod értékét és hogyan épitett fel egy sikeres vállalkozást.
Az értékesítés 6 titka : Hogyan tudunk ügyesen eladni bármit ( Mlinárik Márton ) és csoportos Role Play gyakorlatok.
17:00 – estéig : Szabadidő programok – Networking Mártonal , Péterel meg az egész csapattal. Wellness , Balaton part , SUP , Szauna , jó kaja, 2 km kirándulás a Szó ami Szó cukrászdába ahol szép kilátás van.
Az első 5 személy : Peter Jones házában tudd plusz 8,000 ft ért / fő – nap megszállni, ez 3 km re a helyszíntől. Másik javasolt szállás : https://www.booking.com/hotel/hu/bakonyi-apartmanhaz

Program : 2 nap :Vasárnap , Június  16

10:00 – 17:00 – Színpadi teremtés : Amit el tudunk képzelni a teremben azt a külvilágban meg tudjuk teremteni. A csoport segítségével mindenkinek külön külön – segíteni fogunk hogy az adott személy külső rálátással lássa hogy milyen eszközök illetve emberek hiányoznak a céljainak eléréséhez. Ezt fel kell építeni és több alap gyakorlatból fog állni a nap hogy fel tudja mindenki külön külön építeni hogy rálátást kapjon az igazi cél vagy anyagi áramlásnak az eléréshez.
17:00 – estéig : Szabadidő programok – Wellness , Balaton part , SUP , Szauna , jó kaja, 2 km kirándulás a Szó ami Szó cukrászdába ahol szép kilátás van.

PÉNZÜGYI CSALÁDÁLLÍTÁS

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Pénzügyi családállítás

Időpontok:

2024. június 22. 9:30-18:00

Helyszín: Happy Kids Iskola, 1224. Budapest, Fodor utca 36.

Kinek ajánljuk a pénzügyi családállítást?

 

Nem baj, ha már kipróbáltad a Hellinger családállítást korábban és van tapasztalatod a módszertannal kapcsolatban, hogy ne kelljen Téged győzködni arról, hogy a módszer mennyire hiteles.  Inkább lépjünk egyből a tapasztalások mezejére!

Azok számára ideális a módszer, akiknél a pénz áramlásában valahol van megakadás és nem tudnak áttörni egy bizonyos plafont az anyagi stabilitás és bőség teremtésében.

Akkor ideális neked ez a módszer, ha hiszel az energiákban, az alternatív megközelítésekben és nem elég neked az, ha olvasol valamilyen könyvet a gazdagságról, bőségről, vagy hallgatsz előadást másoktól, mert nem tudod megvalósítani mindazt.

Akkor ideális neked ez a workshop, ha szereted a gyakorlatias dolgokat és saját bőrödön, érzékeléseden keresztül megtapasztalni az energiákat és a változást, amit hoznak.

 

Mi is a családállítás?

A családállítás egy olyan úttörő módszertan, amely segít felismerni visszatérő olyan viselkedési, érzelmi mintákat melyek hátráltatják az embert az előrehaladásban, amelyet tudat alatt hoztál a családodból.

 

Mi is akkor a pénzügyi családállítás?

A családállítás egy olyan változata, amely csak a családban levő pénz energia áramlását veszi elő és azzal dolgozik.  Segít felismerni visszatérő olyan viselkedési, érzelmi mintákat a pénzzel, gazdagsággal, a félelmekkel kapcsolatban melyek a családból származnak és eddig hátráltattak  abban, hogy anyagilag nagyobb bőségben élhess.

 

Mit lehet várni egy ilyen állítástól?

Saját bőrödön tapasztalod meg és saját szemeddel figyelheted meg a körülötted lévő emberek által képviselt dinamikát, amely segít neked megérteni és kívülről látni a rád ható energetikai erőket.

Miután megtörtént az állítás és a felismerések, ott helyben lehetséges a blokkok kioldódása, miután a tudat alattiból felszínre kerültek a dolgok.

Delfin szív nyári tábor: Az új központunkban

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Delfin Szív Központ Megnyitó

Időpont: 2024.07.12.-2024.07.14.

Ár:  Early Bird : 34,000 ft / fő, június 3-ig (június 4 után 42.000.- ft)

Július 12 :     Delfin Szív Központ Megnyitó és Juice kóstoló 18:00 – 21:00 ig.
 Itt hálával szeretném megköszönni akik eddig támogattak a múltban és egy köszöntőt mondani .  Lehet hogy lesz egy kicsi Gitár és éneklés.
 A vadi új Delfin Szív központba szeretnék mindenkit invitálni ahol  a vendégházamban egy 150 nm Joga terem van és ami egy gyönyörű 1 hektáros telken található erdő melletti paradicsom. Ez siófoktól 25 percre található .

 Julius 13 :   10:00 – 18:00   
  A.   Csoportos Delfin gyakorlatok  – Alap és Haladó Gyakorlatok
  B    Bőség és szeretet meditáció 
  C.   Kapcsolodj a legmagasabb iker-éneddel .
  D.   A saját párbeszéd önmagunkkal  – Változtassuk meg a gondolatokat illetve a párbeszédet amit saját magunkkal tartunk. Erre is teknikákat
  E.   Pénzáramlás és a Célok Elérése : Hogyan teremtünk könnyedén és megengedésben?
  F.  Esti Balatoni program : Le fogunk vezetni Zamárdi ba ahol egy gyöngyörő sétát , Meditációt illetve fagyit tudunk enni a part mellett.

 Július 14 :  10:00 – 18:00 
   A. Hála kör :  Kerüjl egy magasabb rezgés be egy pozitív hála körel. Egy tiszta áramlásba fogunk kerülni ahol csak azokat a dolgokat osszuk meg amiért hálásak tudunk lenni. Ez olyan mintha a vér szintünket mérnénk le a Hála kőr előtt és hála kör után: teljesen más állapotba kerül a kortizol szint amikor egy magás hála energia állapotban vagyunk.
   B.  Quantum Ugrás Meditáció és Gyakorlat : 
   C.  Színpadi Teremtés :  A pénzügyi Családállítás és az Orosz Delfin gyakorlatoknak a keveréke  .

2 napos Nyári tábor, Szottfried Ádám és Peter Jones: Meditáció, Önfejlesztés, Misztikum, Változás

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Delfin Szív Központ Megnyitó

Időpont: 2024.08.10.-2024.08.11.

Ár: 44,000 ft (ebben benne van a szállás, étel és az összes program)

Szállás nélküli ár: 34,000 ft, a két napra. Teljes program és 5 étkezés.

Augusztus 10.:   Szottfried Ádam

A Vilag nem az, aminek gondoltad

10:00-13:00: Mi történt a világgal, es mi történt velünk?
13:00-14:00: Ebéd
14:00-16:00: Kik is vagyunk valójában?
16:00-18:00: Mit tehetek?
18:00-19:00: Közös meditáció vagy a Balatoni Parton Zamárdi közelében vagy a természetben.

Augusztus 11.:   Peter Jones 

10:00: Quantum Ugrás meditáció és csoportos gyakorlat:-
11:00: Fire Breathing –  3rd eye breathing – Deep Clean Breathing

12:30 – 14:00  Ebédszünet
14:00.   Pénzáramlás és a Célok Elérése : Hogyan teremtünk könnyedén és megengedésben?

Itt páros illetve csoportos gyakorlatokat viszünk végig ahol külső rálátást kapunk hogy milyen helyzetben milyen eredmények vonzódnak be életünkbe. Ahogyan mi változunk ugy a körülöttünk lévő világ változik és ezt a tér gyönyörűen megmutatja. Itt mindenkinek lesz ideje hogy a saját ügyét behozza a térbe hogy csoportosan dolgozunk rajta.

17:00 – 18:30-ig, Tánc Családállítás. Szabad mozgás a térben. Alakítsd ki te saját magad hogy te mire szeretnél rálátást kapni az életedben. Te válaszd ki a szereplőket akik képviselők lehetne a térben. ( 150 nm Joga terem )
F.  Esti Balatoni program : Le fogunk vezetni Zamárdi ba ahol egy gyöngyörő sétát, Meditációt illetve fagyit tudunk enni a part mellett.

Quantum mester kurzus

5 napos Quantum Mester Kurzus

5 alkalmas program : 

1.   Május 6., hétfő    17:30 – 20:00  
 K Galéria ( Hogyan működik egy galéria üzemeltetése, Jutalék, Profit, marketing) Mire kell figyelni. Tulajdonos, Klujber Dénes  előadás és networking.

2.   Május 13., hétfő :   Metrodom Vezérigazgató : Kiss Gábor 
 ( Hogy működik egy 100 lakásos társasház felépítése , mennyi profit van egy lakáson illetve egy garázson ? )
Metrodom River épület bemutatása és Kiss Gábor igazgatótól előadás : Belső titkok az építkezési iparban.

3.    Május 21., Kedd (ha ez a nap dátum nem megfelelő, akkor lesz egy csoportosan megbeszélt májusi nap is) –  Peter Jones  :  10 értékesítési Titok  plusz a Teremtés 3 titka ( Csoportos gyakorlatok a teremtéssel.   )     10:00 – 20:00
  •       Hogyan duplázd meg a jövedelmed .
  •       Egy sikeres Airbnb – Szálloda vállalkozás bemutatása
  •       Változtasd meg az énképedet hogy hatékonyabban teremtsél.
  •       A pénz áramlása 5 titka
  •       Egy Passzív jövedelem és szabad élet

4.   Május 28., Kedd: 16:00 – 20:30 
Forray Niki személyesen :  hogy épitett fel egy birodalmat és hogyan működik egy boldog munkahely . ( Magyarország egyik legnagyobb Online áruház boltja , BWH és a Santai Home cégcsoport)

5. .   Szeptember 12., Csütörtök: 16:00 – 21:00 :   
Itay Polivoda :  Spirituális Milliárdos  ( Hogyan teremtünk a belső érték világunkból a külvilágban anyagi értéket ) 
 • Kinek szól ez a kurzus:  

  • Aki változást szeretne az életében és egy anyagilag szabad passziv jövedelmet elérni
  • Aki a bevételét szeretné megnövelni  ( Alkalmazott vagy vállalkozó ),
  • Aki az életében anyagi szabadságot szeretne és azt csinálhatja amit szeret,
  • Az elutasítástól való félelem és a negatív hittől való félelem csökkentése,
  • Jól érezni magát, szórakozni, játékosan tanulni és Fejlődni, anyagi tudatosságot tanulni.
  • Aki 5 sikeres vállalkozótól tud sok tapasztalatot tanulni és kapcsolatokat építeni
   

  A program felépítése :  

  • Hogyan tudunk áttörni, azokon a mindennapi hiedelmünkön, amik lassítják a saját sikerünk elérését.
  • 20 plusz 20 év értékesítési gyakorlatok és tapasztalatot adunk át. Itt is interaktiv gyakorlatok és játékok, illetve teoria egy programon belül.
  • Hogyan teremtünk lehetőségeket, ahol a Komfortzónán kívül kerülünk.
  • Hogyan növeljük meg a bevételünket, 30 – 50  %-al?
  • Személyes fejlődés, egy élet kevesebb stresszel és több örömmel.
  • Hogyan elemezzünk egy céget ( 3- 4 külsős cégbe fogunk személyesen ellátogatni, ahol a  személyzet, HR, cég struktúra és rendszert fogjuk elemezni)?
  • Tiszta és effektiv kommunikáció.
  • Itay egyik cég bemutatása,  Péter cége,  Airbnb – Hotel rendszer elemzése – Forray Niki cégének az elemzése, Metrodom River projekt és Kiss Gábor igazgatoval személyes találkozás és előadás.
  • Hogyan tudjuk a maximumot kihozni magunkból, egy olyan csoportban, ahol egymást támogatjuk. Másoknak segíteni és kapcsolat építsen keresztül előre kerülni.
  • Maximum csak 14 fő lehet a csoportba mert magas minőségű csapatot szeretnénk.
  Szeretettel várunk mindenkit ezen a szuper programon .

AIRBNB OKTATÁS ÉS INGATLAN ÉRTÉK NÖVELŐ ONLINE KURZUS

Airbnb és Ingatlan érték növelő online kurzus

Helyszín: ONLINE

Videó: 9 db azonnal megtekinthető videó

 Mindent, amit tudni kell, a rövid távú lakáskiadásról, Budapesten és Magyarországon. Hogyan is működik egy automatizált airbnb rendszer, hogyan lehet jó management cégeket találni a lakás kezelésre és mire érdemes figyelni akár 1 vagy 10 lakásnál is. Hogyan lehet 30 – 60 % al több hasznod egy rövid távú lakásnál mint hosszú távú kiadásnál?

 

1. Hogyan lehet havi 400,000 ft – tiszta hasznot keresni egy airbnb lakáson ? Bérlésből kiadásig. (Nem kell tulajdonosnak lenni)
2. Hova kell menni regisztrálni és engedélyt kérni, az egyéb szállás kiadáshoz?
3. Melyik kerületekben könnyebb, illetve szigorúbb, az engedély kiváltás?
4. Hogyan működik egy Automatizált, Key Box rendszer?
5. Hogyan növeljem meg a lakás vagy házam értéket 5- 25% al. ? Milyen piac trendekre érdemes figyelni most 2023-ban.
Hol érdemes most magyarországon befektetni vagy eladni ?
6. Hogyan lehet havi 400,000 ft – tiszta hasznot keresni egy airbnb lakáson ? Bérlésből kiadásig. (Nem kell tulajdonosnak lenni)
7. Hogy lehet bérlésből tovább kiadni és profitot teremteni?
8. Érdemes-e külső mosoda céggel, Home staging, vagy külsős takarító céggel dolgozni?
9. Mennyire fontos, hogy a booking.com, airbnb, tripadvisor, szallas.hu fent legyek illetve, hogyan tudok még jobban teljesíteni, ezeken a portálokon?
10. Hogyan oldjam meg a számlázást és érdemes-e Channel Manager naptár rendszer softwaret használnom?
11. Hogy működik az adózás, magánszemélyként illetve cégként?
12. Értékesítés ( Revenue management ). Hogyan növeljem meg az árbevételemet . Kezdőtől haladóig.

Quantum Mester Kurzus Tanfolyam

9 hónapos Quantum Mesterkurzus tanfolyam

Egy 9 hónapos mesterkurzust szeretnénk bemutatni, ahol havi 2 alkalommal, a lenti dátumokon, minden második héten tartunk (amit majd csoportosan megbeszélnénk), egy Quantum ugrás kurzust. A lenti dátumokon szinte mindig, 17:00 – 20:30 találkoznánk Budapest Belvárosában csoportosan ( Itay meg Péter ) és minden második héten, meg egy összefoglalás ami csoport tagonként lenne. ( Power Teaming )

 • Hogyan tudunk áttörni, azokon a mindennapi hiedelmünkön, amik lassítják a saját sikerünk elérését.
 • Itay, Art of Negotiation – titkai és elméleti és gyakorlati tanulások.  Hogyan tudunk jól tárgyalni és mindig egy WIN-WIN helyzetet teremteni a magán és üzleti életben.
 • Értékesítés, Top 6 tényező, amitől sikeres értékesítő lehetünk.
 • 20 plusz 20 év értékesítési gyakorlatok és tapasztalatot adunk át. Itt is interaktiv gyakorlatok és játékok, illetve teoria egy programon belül.
 • Hogyan teremtünk lehetőségeket, ahol a Komfortzonán kívül kerülünk.
 • Hogyan növeljük meg a bevételünket, 30 – 50  %-al?
 • Személyes fejlődés, egy élet kevesebb stresszel és több örömmel.
 • Hogyan elemezzünk egy céget ( 3- 4 külsős cégbe fogunk személyesen ellátogatni, ahol a  személyzet, HR, cég struktúra és rendszert fogjuk elemezni)?
 • Tiszta és effektiv kommunikáció.
 • Itay egyik cége,  Péter cége,  Airbnb – Hotel rendszer elemzése – Forray Niki cégének az elemzése.
 • Hogyan tudjuk a maximumot kihozni magunkból, egy olyan csoportban, ahol egymást támogatjuk. Másoknak segíteni és kapcsolat épitsen keresztül előre kerülni.

SIKERES KURZUSOK