Pénz, ingatlan, airbnb kurzusok, tanfolyamok és motivációs szemináriumok

Pénz, ingatlan és motiváció szeminárium, HALADÓ TANFOLYAM

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Helyszín: 1072 Budapest, Nova City Hotel, Szövetség utca 27.

Időpont: 2022. Szeptember 24  – 9:30 – 20:00

 

A tréning fő üzenete: Hogyan teremts anyagi bőséget ingatlanból, és hogyan lehet pozitív pénzszemléletünk, ami bőséges és korlátlan.

Előadók

  • Peter Jones : Kineziológus- Magyarország 2ik legnagyobb airbnb tulajdonosa. ( www.novabudapest.com )
  • Mlinarik Márton :  ingatlanspecialista, valamint közgazdász és vlogger
  • Molnár Anita :  Kifejezetten magánszemélyek adóügyeire specializálódtam, adótanácsadással, adóbevallás készítéssel  foglalkozom. Mérlegképes könyvelő és számviteli szakértő végzettségemet a Budapesti Gazdasági Főiskolán szereztem

1. Hogyan vásároljunk ingatlanokat és szerezzünk bérleményeket szinte semmi önerő nélkül? Ingatlanvásárlás 10% önerőből.

2. Hogyan kell alkudozni, amikor egy lakást bérelni vagy vásárolni szeretnénk? Hogyan lehet 10-20%-ot lefaragni lakásvásárláskor és milyen extra költségeket lehet megspórolni?

3. Anyagi függetlenség!!!! Hogyan lehet 5 év alatt 2-5 lakáshoz jutni? Hogyan épitet fel , Peter Jones , 1 szobábol 190 lakást10 év alatt.

4. A 6 pénz típus. Tudd meg, hogy a 6 típus közül melyik jellemző Rád. 
- Első lépéseket a gyermekkori gondolkodás újra programozásában a pénzzel kapcsolatban, hogy bőséges, pénzügyileg szabad életet élhess.

5. Hogyan növelheted meg hitelképességedet, hogy minél jobb feltételekkel tudj alacsony kamatú hitelt kapni?

6. Cashflow Társasjáték (Gazdag papa, Szegény papa könyv alapján). Monopoly jellegű, pénz oktatási csoportos játék. Tanuld meg a 5 szabályt ami az anyagi függetlenséghez vezet .

7. Hogyan tudunk jo pénzügyi döntéseket hozni ebben a örök változó világban ? Hogyan számithatunk a belső hangunkra miközben fontos üzleti döntéseket hozunk.

8. Hogyan kezeld a pénzt (A pénz olyan mint az energia, ott van körülöttünk és bőséges)? Csoportos pénzügyi játék, ami fejleszti a pénzügyi intelligenciát.

9. Hogyan töröljük ki a negatív programozásainkat a pénzzel kapcsolatban? Milyen konkrét stratégiai lépésekből tudjuk elengedni a negatív hiedelmünket, és pozitív pénzáramlást, bőséget bevonzani?

10. A gazdagság és sikeresség titkai és példái: Bill Gates, Jeff Bezos : Amazon, Zappos.com, Airbnb, Brian Chesky, Ray Croc stb.

Program

9:30 : Nova City Apartment Panzió bemutatása, hogyan működik egy Airbnb vállalkozás teljesen automatikus check- in rendszer. Hogyan építettem fel 1 szobából 180 lakást 9 év alatt. Hogy sikerült nekem lakásokhoz jutni 10 %  hitel önerövel – hogyan lehet ezt megcsinálni.?

13:00 :  Gazdag Papa Szegény Papa alapján működő társasjáték, Cashflow Mágnes. 30 perces beszélgetés a magyarországi alapítóval és utána 2 órás csoportos játék.

16:00  – 17:30: Mlinarik Márton : befektető,ingatlan szpecialista. Networking lehetőség 

Ingatlanárak – 2023 mi fog történi ?

Hogyan hatnak az emelkedő kamatok az ingatlanárakra?

A pénznyomtatás és az ingatlanárak kapcsolata!!!

A jelenlegi árszinteken érdemes még ingatlan befektetésben gondolkodni?

Magyarország egyik legismertebb ingatlanosa – egyik legnézettebb youtube csatornának alapitoja magyarországon.

Magyarország egyik legismertebb ingatlanosa – egyik legnézettebb youtube csatornának alapitoja magyarországon.

17:30 – 19:30 Peter Jones tart beszédet az alábbi hasznos tárgyakról (ingatlan, hitel, pozitív gondolkodás, ingatlanvásárlás 10% önerőből), és hasznos pénzügyi csoportos játékokat mutat be.

19:30 – 20:15 Molnár Anita: magánszemélyek adóügy specialista : Hogyan sporoljal ingatlan adozásbol – Mikre lehet figyelni 2022 re.

Ingatlan Befektetési és Mastermind Tanfolyam

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Helyszín: 1074 Budapest, Rákóczi út 58.

 

Időpont: 2022. Szeptember 25.

 

Pénz, Ingatlan Befektető és motiváció szeminárium HALADÓ TANFOLYAM Befektetöknek: egész napos – Ibis Lifestyle Szálloda- Blaha Lujza tér

Az első 10 jelentkező egy külön Round Table asztalnál tud majd Márton,  Peter , Balogh László bármilyen tanácsadási kérdéseket feltenni.

1. Töke szerzés külső erőforrással (Hogyan tudunk más pénzintézetek, más jelzálogát illetve más banki kivonatát felhasználni)

2. Networking: 8 fős mastermind csoportokba tanácsokat adunk egymásnak az üzletben – karrierben.

(Más sikeres üzletembereknek a nézőpontjából tanuljunk)

3. Célkitűzés, motiváció (Mire kell pontosan figyelni egy üzleti tervnél -Hogyan irjunk egy profi üzleti tervet)

Egy profi üzleti terv már 50% a sikernek. Egy cég csak olyan gyorsan tud nőni, amilyen gyorsan tud delegálni a ügyvezető. 

4. A pénzáramlás 6 akadálya (csoportos terem játék ami kimutatja a 95% tudatalatti döntéseket az üzleti életben). Miért szoktunk sokszor ugyan azokat a döntéseket hozni amik lassítják a haladásunkat az üzleti életben?

5. Mi az a Rent to Buy – és hogyan tudjuk használni Magyarországon ? Hogyan tudunk önerő nélkül lakáshoz jutni.?

6. Hogyan lehet igazán alkudni akár 10-20% egy ingatlan vásárláskor?

7. Mi az a Flip elés? Hogyan tudunk venni – felújítani – és eladni hatékonyan?

8.  Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője

  • 2022- 2023 ingatlan növekedési tendencia ?  Mi várható a piacon .
  • Melyik városok változtak legjobban  ?   Mire érdemes figyelni.
  • Bérleti díjak – hol van a legnagyobb változás budapesten ? melyik kerületekbe érdemes fektetni ?

9.  Milyen cégek foglalkoznak hosszú távú bérleti kiadással (Multi cégek, Filmipar, Expat Relocation cégek)

10.  Balla Ákos :  Hogyan épitettem fel magyarország harmadik legnyagobb ingatlan üzletét ?  Mire várhatunk 2023 ban. ?

11. Céges Hitel típusok: Hány fajta céges hitel létezik, hogyan lehet kamaton spórolni, és milyen hitelt érdemes felvenni. Érdemes e refinanszírozni?

(Céges hitelt kiváltani maganszemély hitelel?)

12. Legnagyobb tévhitek a hosszú távú ingatlan kiadásból, airbnb kiadással. (Mit tegyünk ha nem fizet a bérlő ?

13.  Adózási trükkök, (Mire kell figyelni – hogyan lehet okosabban adózni)

PÉNZÜGYI CSALÁD ÁLLÍTÁS

Kinek ajánljuk a pénzügyi családállítást?

 

Nem baj, ha már kipróbáltad a Hellinger családállítást korábban és van tapasztalatod a módszertannal kapcsolatban, hogy ne kelljen Téged győzködni arról, hogy a módszer mennyire hiteles.  Inkább lépjünk egyből a tapasztalások mezejére!

Azok számára ideális a módszer, akiknél a pénz áramlásában valahol van megakadás és nem tudnak áttörni egy bizonyos plafont az anyagi stabilitás és bőség teremtésében.

Akkor ideális neked ez a módszer, ha hiszel az energiákban, az alternatív megközelítésekben és nem elég neked az, ha olvasol valamilyen könyvet a gazdagságról, bőségről, vagy hallgatsz előadást másoktól, mert nem tudod megvalósítani mindazt.

Akkor ideális neked ez a workshop, ha szereted a gyakorlatias dolgokat és saját bőrödön, érzékeléseden keresztül megtapasztalni az energiákat és a változást, amit hoznak.

 

Mi is a családállítás?

A családállítás egy olyan úttörő módszertan, amely segít felismerni visszatérő olyan viselkedési, érzelmi mintákat melyek hátráltatják az embert az előrehaladásban, amelyet tudat alatt hoztál a családodból.

 

Mi is akkor a pénzügyi családállítás?

A családállítás egy olyan változata, amely csak a családban levő pénz energia áramlását veszi elő és azzal dolgozik.  Segít felismerni visszatérő olyan viselkedési, érzelmi mintákat a pénzzel, gazdagsággal, a félelmekkel kapcsolatban melyek a családból származnak és eddig hátráltattak  abban, hogy anyagilag nagyobb bőségben élhess.

 

Mit lehet várni egy ilyen állítástól?

Saját bőrödön tapasztalod meg és saját szemeddel figyelheted meg a körülötted lévő emberek által képviselt dinamikát, amely segít neked megérteni és kívülről látni a rád ható energetikai erőket.

Miután megtörtént az állítás és a felismerések, ott helyben lehetséges a blokkok kioldódása, miután a tudat alattiból felszínre kerültek a dolgok.

PÉNZ ÉS MOTIVÁCIÓ SZEMINÁRIUM, 30 PERCES ONLINE TANFOLYAM ÉS TANÁCSADÁS

A 6 pénz típus – Ön melyik kategóriába tartozik?

Tudja meg, hogy a 6 típus közül melyik vagy a szemináriumon. Tegye meg az első lépéseket a gyermekkori gondolkodás újraprogramozásában a pénz felé, hogy bőséges, pénzügyileg szabad életet kezdhessen.

1. Szuper kemény munkások 

Azt hiszik, izzadniuk kell, és nagyon keményen kell dolgozniuk, hogy pénzt keressenek. Látták ezt gyerekként otthon vagy a családtól.

2. Képtelen elfogadni

Nem képesek ajándékokat, szeretetet vagy pénzt elfogadni más emberektől. Még ha elfogadják is, megpróbálják átadni másnak.

3. Fél és fél a veszteségtől

Lehet, hogy ezek az emberek milliárdosok vagy nagyon szegények, de mindent megtesznek azért, hogy ne veszítsék el azt, ami van. Nehezen engedik el az anyagi dolgokat.

4. Mr Csere – Bere

Valaki, aki mindig adni akar valamit cserébe azért, amit kapott. Nem képes egyszerűen elfogadni valamit, és nem is adhat anélkül, hogy gondolkodna rajta, hogy cseréljen valamivel.

5. Jolly Joker, kaszinóember

Ezek az emberek szívesen hallanak arról, hogyan lehet gyorsan meggazdagodni. Szerintük a munka könnyű, és néhány hónap alatt meg lehet gazdagodni. Néha minden pénzüket egy vállalkozásba fektetik. Minden pénzüket a vörösre teszik, de néha veszítenek. Néha nyernek is, de aztán újra elveszítik.

6. A varázsló / a mágus

Ezeknek az embereknek kiegyensúlyozott az élete. Bevonzanak más embereket és együtt dolgoznak, hogy mindig a legjobbat hozzák ki. Lehetőségeket teremtenek az elméjükben, és bőséges pénzáramlást hoznak létre az életükben, miközben sok más embernek segítenek. Ez a legmagasabb szint, amelyet el lehet érni.

SIKERES KURZUSOK