Peter Jones

Szerző: | jún 15, 2019

Sziasztok!

 

 A nevem Peter Jones, Sydneyben születtem magyar szülőktől. Néhány rövid mondatban szeretném megosztani veletek a saját élet és üzleti tapasztalataimat.

Remélem, hogy ezekkel az oldalakkal és az időmmel mindenki számára inspirációt és tudást tudok biztosítani.

Röviden, jelenleg egy 4 db apartman szállodás vállalkozást vezetek,Budapesten amelyet 2006-ban indítottam el. (www.novabudapest.com) Egyetlen apartman (lakás) kiadásával kezdtem az Akácfa utcában, ami egy több mint 100 lakásos vállalkozássá nőtt a 10 év alatt. Sok bölcsességet szereztem, és elvesztettem néhány vállalkozást is, mint a palacsinta-éttermemet, amelyet Oszakában, Japánban nyitottam mielőtt Magyarországra jöttem.

A legtöbb sikeres ember elvesztette az első 1-3 vállalkozását,mielőtt naggyá lett. Szeretném megmutatni másoknak, hogy egy rövid időn belül is lehetséges elindítani egy vállalkozást vagy egy karriert kevés vagy éppen semmi pénzzel (nulla beruházással). (A gazdagok általában a mások pénzét és idejét használják).

Az évek során sokat tanulmányoztam a saját szellemiségemet és sok pszichológushoz és kineziológushoz jártam hogy megtaláljam a belső egyensúlyt. Magam is indítottam egy zenei csatornát a youtube-on közel 10,000 követővel (Peter Music néven).

Szeretném megosztani azt, hogy hogyan közelíthetjük meg a belső egyensúly megtalálását ebben az őrült, szupergyorsan változó világban. Hogyan tűzzünk ki célokat és érjünk el sikereket.

Ne felejtsük el, hogy a legsikeresebb emberek leegyszerűsítették az üzleti dolgokat. Ha a cél kristálytiszta és nagyon egyszerű még egy 6 évesnek is hogy megértse. Akkor a többi befektető és az univerzum is segít abban, hogy elérje azt.

Kapcsolat

13 + 13 =