Peter Jones

Sziasztok!  

 

A nevem Peter Jones, Sydneyben születtem magyar szülőktől. Néhány rövid mondatban szeretném megosztani veletek a saját élet és üzleti tapasztalataimat.

Remélem, hogy ezekkel az oldalakkal és az időmmel mindenki számára inspirációt és tudást tudok biztosítani.

15 éve foglalkozom lakás kiadással itt Budapesten. Sydneyben és Malagában is van tapasztalatom rövidtávú kiadásban, amit saját magam építettem fel.  Üzleti tanácsadással és ingatlan tanfolyamokkal is foglalkozom és 2 havonta tartok előadásokat, Airbnb, lakáskiadásról, lakáshitelekről.
A 7 éves fiam inspirált, hogy gyerek könyveket is írjak, és így azt is szenvedéllyel csinálom. A Libri, a Bookline , a Líra és az Anima könyvesboltokban kaphatóak a könyveim. Szeretettel várok mindenkit valamelyik rendezvényemen.

 Jelenleg egy 4 db apartman szállodás vállalkozást vezetek Budapesten amelyet 2006-ban indítottam el. (www.novabudapest.com) Egyetlen apartman (lakás) kiadásával kezdtem az Akácfa utcában, ami egy több mint 100 lakásos vállalkozássá nőtt a 15 év alatt. Sok bölcsességet szereztem, és elvesztettem néhány vállalkozást is, mint a palacsinta-éttermemet, amelyet Oszakában, Japánban nyitottam mielőtt Magyarországra jöttem.

A legtöbb sikeres ember elvesztette az első 1-3 vállalkozását,mielőtt naggyá lett. Szeretném megmutatni másoknak, hogy egy rövid időn belül is lehetséges elindítani egy vállalkozást vagy egy karriert kevés vagy éppen semmi pénzzel (nulla beruházással). (A gazdagok általában a mások pénzét és idejét használják).

Az évek során sokat tanulmányoztam a saját szellemiségemet és sok pszichológushoz és kineziológushoz jártam hogy megtaláljam a belső egyensúlyt. Magam is indítottam egy zenei csatornát a youtube-on közel 10,000 követővel (Peter Music néven).

Szeretném megosztani azt, hogy hogyan közelíthetjük meg a belső egyensúly megtalálását ebben az őrült, szupergyorsan változó világban. Hogyan tűzzünk ki célokat és érjünk el sikereket.

Ne felejtsd el azt, hogy a legsikeresebb emberek is leegyszerűsítették az üzleti dolgokat. Ha a célod olyan kristálytiszta és egyszerű, hogy még egy 6 éves is megértheti, akkor a többi befektető és az univerzum is segít majd abban, hogy te elérhesd azt.

Peter Jones