Cashflow Társasjáték 2023.03.23.

9 000 Ft bruttó

Időpont: Március 23 : Csütörtök : 17:30 – 21:00

Helyszín: Önfejlesztők háza

1066. Budapest, Zichy Jenő u. 32.

Early bird ár (március 10-ig ):

7 000 Ft bruttó

Utána:

9 000 Ft bruttó

Elfogyott

Kategória:
Sziasztok -  6 - 8 hetente tartunk Cashflow társasjáték programokat az önfejlesztők házában.
18 éve vagyok vállalkozó és egy kicsi szobából építettem fel Budapest második legnagyobb Airbnb vállalkozását, tulajdonosként. Azért szeretem a Cashflow társasjátékot mert rálátást ad az ingatlan, tőzsde, és a pénzügyi tudatosság világába. Az átlagember sosem látott pénzügyi kimutatást és úgy érzem ez egy nagyon fontos része az életünknek. Ezt a pénzügyi tudást tanítjuk ebben a 4 órás programban egy társasjáték és előadás keretében.
  • Hogyan is szerezhetünk eszközöket amikor minimális bevételünk van?
  • Mibe fektessem bele a pénzem?
  • Hogyan tudok elérni egy Passzív jövedelmet, hogy egy szabad életet éljek?
  • Milyen dolgokra kell figyelni a mostani nagyon gyorsan változó világban?
Cashflow interaktiv játék: Peter Jones és Czidor Mária ( ThetaHealing®konzulens ) moderátori oktató. Peter Jones : kineziológus- Magyarország 2. legnagyobb airbnb tulajdonosa. ( www.novabudapest.com ). Keresztyen Zsolt: Ingatlan befektető és moderátor
A cashflow játék: a Gazdag Papa - Szegény Papa bestseller című könyv alapján jött létre . Robert Kiyosaki akarta az ingatlan és pénzügyi tudását egy játékba tenni ami könnyen és rövid időn belül megmutatja hogyan tudunk pénzügyi rálátást kapni a Kiadások, bevételek, Passzív jövedelem és hitelek világában.
Gyakori befektetői hiba, hogy másokra bízzuk a pénzünket, ahelyett, hogy tanulnánk róla. Az is sokakkal előfordul, hogy maguk intézik a pénzügyeket tanulás nélkül, így pedig hatalmas veszteségeik lesznek. Könnyebb, hogy megspóroljuk a tanulást, és rögtön a felelősséget sem kell vállalnunk. Azonban nem ez a jó megoldás, mert a szakértőnek, akire a pénzedet bíztad, alighanem más lesz az érdeke, mint neked. És ki tudja, lehet nem is szakértő? A te pénzedért egyedül te vagy a felelős! A te felelősséged, hogy azt a pénzt ne veszítsd el, hogy kamatoztasd, hogy a legalacsonyabb költségek mellett fektesd be! Ehhez pedig az kell, hogy értsd, pontosan, miről is szól az adott lehetőség. Ezt is megtanuljuk a játék során.
6 db pénz típusú ember létezik és ezeket is megosztjuk veled. Milyen programokat látunk a szüleinktől amikor kicsik voltunk es ezek hogyan befolyásoltak minket? Folyton azt halljuk hogy csak nagyon nagyon kemény munkával lehet sikereket elérni? És ha nem dolgozunk vagy tanulunk keményen akkor nem érdemeljük ezeket meg?
A 6 pénz típus – Ön melyik kategóriába tartozik? Tudja meg, hogy a 6 típus közül melyik vagy a szemináriumon. Tegye meg az első lépéseket a gyermekkori gondolkodás újraprogramozásában a pénz felé, hogy bőséges, pénzügyileg szabad életet kezdhessen. 1. Szuper kemény munkások Azt hiszik, izzadniuk kell, és nagyon keményen kell dolgozniuk, hogy pénzt keressenek. Látták ezt gyerekként otthon vagy a családtól. 2. Képtelen elfogadni Nem képesek ajándékokat, szeretetet vagy pénzt elfogadni más emberektől. Még ha elfogadják is, megpróbálják átadni másnak. 3. Fél és fél a veszteségtől Lehet, hogy ezek az emberek milliárdosok vagy nagyon szegények, de mindent megtesznek azért, hogy ne veszítsék el azt, ami van. Nehezen engedik el az anyagi dolgokat. 4. Mr Csere – Bere Valaki, aki mindig adni akar valamit cserébe azért, amit kapott. Nem képes egyszerűen elfogadni valamit, és nem is adhat anélkül, hogy gondolkodna rajta, hogy cseréljen valamivel. 5. Jolly Joker, kaszinóember Ezek az emberek szívesen hallanak arról, hogyan lehet gyorsan meggazdagodni. Szerintük a munka könnyű, és néhány hónap alatt meg lehet gazdagodni. Néha minden pénzüket egy vállalkozásba fektetik. Minden pénzüket a vörösre teszik, de néha veszítenek. Néha nyernek is, de aztán újra elveszítik. 6. A varázsló / a mágus Ezeknek az embereknek kiegyensúlyozott az élete. Bevonzanak más embereket és együtt dolgoznak, hogy mindig a legjobbat hozzák ki. Lehetőségeket teremtenek az elméjükben, és bőséges pénzáramlást hoznak létre az életükben, miközben sok más embernek segítenek. Ez a legmagasabb szint, amelyet el lehet érni.