Hogyan teremtsünk a semmiből – Nyári tábor: üzleti önfejlesztés (Balatonkenese, Marina Port), Peter Jonessal és Mlinarik Mártonnal 2024.06.15-16.

55 000 Ft67 000 Ft bruttó

Ár : 48.000.- ft / fő early bird Május 20-ig (utána 55.000.- ft)

Az ár tartalmazza a vacsorát Péterrel péntek este és a 2 napos Workshopot Márton és Péterrel.

A Szállás és étel és wellness az plusz költség.
Szállás: Balatonkenesétől 25 percre autóval (Tengődön) , Péter vendégháza ami 20 férőhelyes,  napi 6.000.- ft / fő .
Illetve saját szálláshely megoldása.
Wellness: 6,000 ft a teljes napra
Étel : Kb 4000 ft per adag. ( nem kötelező ) 
Cikkszám: N/A Kategória:

Sziasztok!

Szuper Nyári tábort szervezünk- Mlinárik Mártonal és Peter Jones !! A BalatonKenese Marina Port szállodában egy csodás teremben tartunk egy 2 napos önfejlesztési tábort. Jókedvvel és jó társaság csupa élménnyel, networking, csoportos programokat - játékokat, és önfejlesztési programokat mutatunk be ebben a 2 csodás napon. Hogyan teremtünk a semmiből , Art of negotiation , célkituzések megerősítése , Tiszta kommunikáció az üzletben és a mindennapokban , Színpadi teremtés , önismereti gyakorlatok - játékok és Mlinárik Márton motivációs előadás. Úszás , SUP, Szauna , Wellness , Közvetlen Balaton part , Szó Ami Szó cukrászda kirándulás ( Magyarország no 1 . )

Program : 0 nap

Június 14 - 18:00 , Péntek : ( opcionális : Aki csak szombat meg vasárnapra jön az kérem 1 éjszakára foglaljon be szállást. Aki péntek vacsorára és jön az 2 éjszakára foglaljon.) 

Közös vacsora Peter Jones Házában ahol Peter főz - Téma : A pénzáramlás működése és egy csoportos beszélgetés : Hogyan tudunk tisztában áramoltatni pénzt az életünkben !!! Egy finom vacsora amit Peter Jones személyesen elkészit Balaton Akaratján. 3 km, A Marina Port, Kenese szállodától.

Program : 1 nap : Június 15, Szombat

10:00 - 17:00 - Célok elérése : Hogyan tudjuk a céljainkat csukott szemmel elérni. ? Hogyan reagálunk ha akadályok vannak előttünk a mindennapokban? Itt praktikus gyakorlatokat fogunk használni hogy könnyen és zökkenő mentesen tudjuk a céljainkat elérni.
A Teremtés titka : Hogyan működik a vonzás tényleges törvénye. Mik azok a hiedelmek amik gátolják a pénz beáramlását . Mit hagytak ki a Titok filmből ami kulcsfontosságú a fejlődésünkhöz ?
Egész nap Teória és praktikus gyakorlatok- önismereti játékok. Mlinárik Márton előadás : Hogyan emeld az ingatlanod értékét és hogyan épitett fel egy sikeres vállalkozást.
Az értékesítés 6 titka : Hogyan tudunk ügyesen eladni bármit ( Mlinárik Márton ) és csoportos Role Play gyakorlatok.
17:00 - estéig : Szabadidő programok - Networking Mártonal , Péterel meg az egész csapattal. Wellness , Balaton part , SUP , Szauna , jó kaja, 2 km kirándulás a Szó ami Szó cukrászdába ahol szép kilátás van.
Az első 5 személy : Peter Jones házában tudd plusz 8,000 ft ért / fő - nap megszállni, ez 3 km re a helyszíntől. Másik javasolt szállás : https://www.booking.com/hotel/hu/bakonyi-apartmanhaz

Program : 2 nap :Vasárnap , Június  16

10:00 - 17:00 - Színpadi teremtés : Amit el tudunk képzelni a teremben azt a külvilágban meg tudjuk teremteni. A csoport segítségével mindenkinek külön külön - segíteni fogunk hogy az adott személy külső rálátással lássa hogy milyen eszközök illetve emberek hiányoznak a céljainak eléréséhez. Ezt fel kell építeni és több alap gyakorlatból fog állni a nap hogy fel tudja mindenki külön külön építeni hogy rálátást kapjon az igazi cél vagy anyagi áramlásnak az eléréshez.
17:00 - estéig : Szabadidő programok - Wellness , Balaton part , SUP , Szauna , jó kaja, 2 km kirándulás a Szó ami Szó cukrászdába ahol szép kilátás van.

További információk

Szállás

Szállás nélkül, 1 éjszaka (+6.000.-), 2 éjszaka (+12.000.-)