Cashflow társasjáték est – A Pénzügyi tudatossági játék 2024.09.10.

10 000 Ft bruttó

Időpont: 2024. Szeptember 10.: 17:00 – 21:00

Helyszín: 1074 Budapest, Hársfa utca 40., 2. emelet

Cikkszám: N/A Kategória:

Cashflow interaktiv játék : Peter Jones és Pekárdi Olivér : ingatlan befektető és Cashflow moderátori oktatóval. Peter Jones : kineziológus- Magyarország 2ik legnagyobb airbnb tulajdonosa.
( www.novabudapest.com ).

Cashflow® társasjáték a BŐSÉG játéka!

Az a munkád, amire mindig is vágytál? Keresel belőle pénzt, vagy azért, mert szereted? Vajon az a fontos, hogy milliomosok legyünk, vagy hogy BŐSÉG legyen az életünkben? MI a különbség a kettő között? Választanunk kell e a BŐSÉG és a PÉNZ között? Mi erről a hitrendszered? Pénz, ház, autó, állás, munka, hivatás, család, párkapcsolat, egészség, önfejlesztés?

Hiszen minden mindennel összefügg. Ez a játék pedig ezt meg is mutatja NEKED!

Egyáltalán a tudatalattid szeretne e gazdag lenni, vagy csak a jómód elég neki? Vannak e olyan hitrendszereid, hogyha gazdag leszel a szüleidnek nem fog tetszeni, mert gyermekként azt hallottad: -Bezzeg a szomszéd! Annak a bőre alatt is pénz van!
Ha ezt vagy hasonlót mondtak, akkor a tudatalattid dehogy is szeretne gazdag lenni, hiszen azzal elveszítenéd a szeretetüket.
Amikor eljössz egy ilyen alkalomra, hozod a saját kérdésedet, hogy éppen most milyen elakadásod van az életedben. Ezt egy bemutatkozó körben tesszük. Ezt követően mondom el, hogy Robert Kiyosaki hogyan tanítja a cashflow négyszögben való elhelyezkedésedet. Majd, a bevételek, kiadásokról, az eszközökről, és a forrásokról hallhatsz tájékoztatót. Hogyan működteti ezeket egy multicsilliárdos ember. Ez által megérted, te is működtetheted akár magasabb, akár alacsonyabb szinteken. Aztán arról beszélek, mire használtam én ezt a játékot, én is bemutatkozom.

Mivel 35 évet töltöttem a pénzügyi pályán, több százezer embernek segítettem, akik különböző korúak, és tudásúak voltak, ezért a TE kérdésedre, nyelvedre lefordítva tudom átadni ezeket az információkat. Illetve a játék folyamán is ezt teszem.

További információk

Időpont

2024. Szeptember 10. 17:00-21:00