Akció!

Delfin Szív Nyári Tábor: Az új központunkban

34 000 Ft bruttó

Ár:  Early Bird : 34,000 ft / fő, június 3-ig (június 4 után 42.000.- ft)

Tartalmazza a teljes ételt, Reggeli , Ebéd , Vacsorát és 2 éjszakára a szállást. Péntek és Szombat éjszakára. Csak az első 20 fő kaphat szállást a helyszínen. Van külön női és külön férfi szobák és pároknak és elkülönített házrész .

Kategória:
Július 12 :     Delfin Szív Központ Megnyitó és Juice kóstoló 18:00 - 21:00 ig.
 Itt hálával szeretném megköszönni akik eddig támogattak a múltban és egy köszöntőt mondani .  Lehet hogy lesz egy kicsi Gitár és éneklés.
 A vadi új Delfin Szív központba szeretnék mindenkit invitálni ahol  a vendégházamban egy 150 nm Joga terem van és ami egy gyönyörű 1 hektáros telken található erdő melletti paradicsom. Ez siófoktól 25 percre található .

 Julius 13 :   10:00 - 18:00   
  A.   Csoportos Delfin gyakorlatok  - Alap és Haladó Gyakorlatok
  B    Bőség és szeretet meditáció 
  C.   Kapcsolodj a legmagasabb iker-éneddel .
  D.   A saját párbeszéd önmagunkkal  - Változtassuk meg a gondolatokat illetve a párbeszédet amit saját magunkkal tartunk. Erre is teknikákat
  E.   Pénzáramlás és a Célok Elérése : Hogyan teremtünk könnyedén és megengedésben?
  F.  Esti Balatoni program : Le fogunk vezetni Zamárdi ba ahol egy gyöngyörő sétát , Meditációt illetve fagyit tudunk enni a part mellett.

 Július 14 :  10:00 - 18:00 
   A. Hála kör :  Kerüjl egy magasabb rezgés be egy pozitív hála körel. Egy tiszta áramlásba fogunk kerülni ahol csak azokat a dolgokat osszuk meg amiért hálásak tudunk lenni. Ez olyan mintha a vér szintünket mérnénk le a Hála kőr előtt és hála kör után: teljesen más állapotba kerül a kortizol szint amikor egy magás hála energia állapotban vagyunk.
   B.  Quantum Ugrás Meditáció és Gyakorlat : 
   C.  Színpadi Teremtés :  A pénzügyi Családállítás és az Orosz Delfin gyakorlatoknak a keveréke  .