Delfinszív Önfejlesztő Tréning Program 2024.06.11.

Ft bruttó

A Delfinszív egy önfejlesztő tréning program, amely segíti a vezetési önismeretet, pénzáramlást, és a belső intuíció összehangolását mindezekkel az életünkben.

Ahogy változik a belső világunk, úgy a külső világunk eredményei is változnak.


Delfin Szív önfejlesztő program, ingyenes

Helyszín: Önfejlesztők Háza, 1066. Budapest, Zichy Jenő utca 32.

Időpontok: 2024. Június 11. 18:00-21:00

Cikkszám: N/A Kategória:
Azt tapasztaltam az évek során, amikor saját magam jártam önfejlesztési programokra, hogy azok, akik szintén rendszeresen résztvettek ezeken, azoknak gyorsabban és könnyebben jöttek a lehetőségek az életükbe. A párkapcsolatukban, illetve az anyagi világban valamilyen furcsa módon kevesebb akadály és több pozitív áramlás érkezett az életükbe, valamint a kapcsolataik minősége is megváltozott.
Én az anyagiakkal kapcsolatban nem akartam változást, mert azt már megteremtettem és sikeresnek tartom magam azon a téren, ami megváltozott, vagyis a családon belüli kapcsolataim, és a külvilággal való kapcsolódásom.Annyira jó volt látni ezt a pozitiv változást, hogy elhatároztam, én is ezt a tudást és életmódot fogom átadni másoknak. Így született a Delfinszív önfejlesztő program.
Ha érdekel titeket, gyertek és próbáljátok ki!
Ezek laza csoportos gyakorlatok, amit élvezettel tudunk csinálni, és közben egy külső szemmel való rálátást ad a világunkra (pénz, külső segítség, párkapcsolat, és önmagunkkal való kapcsolódás).

További információk

Időpont

2024.06.11. 18:00-21:00